VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovoobrábění. Provádíme soustružnické práce a vyrábíme veškeré druhy ozubení.

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Činnost: - prodej, montáž satelitní technika - oprava, servis spotřební elektronika - elektroinstalace, revize

Vodoinstalatérství, topenářství - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo - montáž topení, radiátorů, kotlů - rozvody vody.

Elektromontáže, údržba, opravy, revize - člen koncernu EMONTAS, s.r.o.

Výroba forem a dílů pro výrobu PET předlisků - trny, pouzdra, závitové části, kavity, chladící trubky.

Opravy, servis, prodej, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Provádění přestavby na plyn. Revize plynu a technické kontroly.

Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

Zemní práce a úpravy terénů. Autodoprava sypkých materiálů. Prodej štěrku, uložení zemin.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Služby: - elektroinstalace - servis veřejného osvětlení - budování nové sítě veřejného osvětlení - kabelový servis

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu Zámečnictví, nástrojářství

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Velkoobchod, maloobchod - regionální zastoupení firem Tollens, Stachema Kolín, Baumit, Remmers, OIKOS. Míchací a pigmentovací zařízení: - tónování a míchání Vámi vybraných odstínů fasádních barev a omítek na počkání i dle dodaných vzorkovnic. Čištění a nátěry fasád, malby interiérů, dekorativní techniky, tapetování, odstraňování ...