VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prodej: -hutní materiál. -trubky, plechy. -betonářská ocel. -traverzy. Práce: -zámečnické. -svářečské. Tel.: 724027495

Práce: -sádrokartonářské. -montáž střešních oken.

Služby: -pokládka betonové dlažby. -realizace zpevněných ploch. -zemní práce, terénní úpravy.

Práce: -stavební izolace. -izolace střech. -izolace balkonů, teras. -Izolace proti radonu. -zateplování budov. -montáž, revize hromosvodů. -malířské, natěračské práce. -klempířské práce.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářství. Výroba: -dřevěná okna, dveře. -vestavěné skříně.

Truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba: -nábytek na zakázku.

Práce: -truhlářské. Výroba: -celodřevěná schodiště.

Dodávka: -technologické zařízení budov. Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské, plynařské. -rozvody technologických médií. -vzduchotechnické. -měření a regulace.

Práce: -dlaždičské. -pokládka zámkové dlažby.

Činnost: -lesnická činnost -pilařská výroba -dřevovýroba -stavební řezivo, krovy -tesařské práce -broušení kotoučů.

Topenářské a vodoinstalační práce. Rozvody vody, topení, včetně kompletací.

Pokládáme zámkové dlažby na klíč. Pokládka obrubníků všech typů.

Nabízíme odbornou montáž a servis klimatizací Toshiba, LG a Haier do domů, bytů a kanceláří. Zajistíme záruční i pozáruční servis.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Dokončovací stavební práce -Přípravné práce pro stavby

Vodoinstalatérství, topenářství -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského ...

Prodej vzduchotechnických výrobků od firmy PITRE s.r.l.

Nabízíme bezpečnostní podlahové značení (výrobní haly, sklady, automotive atd.), průmyslové podlahy (epoxidové stěrky, nátěry, ESD podlahy atd.), dopravní značení areálů, hloubkové čištění podlah, výškové čištění průmyslových objektů. Zajišťujeme celorepublikovou působnost, více než 2.500 realizací.

Provádíme různé druhy prací, kromě pokládky dlažby se zabýváme lehkými stavebními prácemi jako jsou například: Stavby plotů, kaskádovitých zdí, venkovních schodišť a mnoho příbuzných prací.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Zednictví -Výroba pilařská a impregnace dřeva

Vaše truhlářství vám zaměří, navrhne, vyrobí, dodá a smontuje. Vyrábíme veškerý sortiment do interiéru i zahradní nábytek. Vše ve výborné kvalitě a za rozumné ceny. Vyberte si z různého druhu masivu, laťovky nebo laminátových desek.

Stavební firma pro region Střední Čechy. Výstavba, stavba: - rodinné domy na klíč, novostavby. Práce: - veškeré stavební - výkopové práce - zateplení objektů, zateplovací systémy, fasády - drobné zemní práce - truhlářství, truhlářské práce Rekonstrukce: - domy - bytová jádra - zemědělské stavby - střechy.

Zateplování budov Rekonstrukce - domygenerální dodávky staveb Zednické prácerekonstrukce - bytové jednotky

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zámečnická výroba, montáže, opravy: - vrata s plotovým výpletem - posuvná vrata s elektrickým pohonem - dveře - zábradlí pro mosty, chodníky - mříže do oken - plotové dílce, díly - zastřešení komínů - zahradní grily. Montáže, opravy: - zámky - bezpečnostní zámky. Kompletní oplocení pozemků ...