VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam

V Benešově, Vlašimi a okolí provádíme silnoproudové a slaboproudé elektromontáže, hromosvody, elektro revize, telefony, sítě, zabezpečovací signalizace, elektrické vytápění, přípojky. Zemní práce mini rypadlem, výkopy pro kabely.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Zemní a výkopové práce. Provádíme zemní a přípravné práce pro stavby - základy domů, komerčních prostor, terénní úpravy zahrad i komunikací a hloubení bazénů či jezírek. Bourání hydraulickým kladivem, hutnění materiálu vibračním pěchem, řezání. Bagr KOMATSU a Tatra 815.

Kominické práce: -revize -vložkování -čištění -montáž.

Jsme malá rodinná firma která provádí kompletní zednické stavební práce, rekonstrukce domů a bytových jader.zateplovací práce, lité podlahy, sádrokartony, dlažby a obklady.Možnost rekonstrukce bytů na klíč možnost zajištění dalších profesí-elektrikáře, instalatéry, podlaháře, malíře, zámečníci a další dle dohody. Dále nabízíme práce z veškerého ...

Provádíme veškeré stavební a obkladačské práce, pokládka zámkové dlažby, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád a další.

Rekonstrukce bytů, domů: -demontáž, odvoz a likvidace stavájících zařízení a suti -vyzdění nových stěn systémem Ytong -elektroinstalace -vodoinstalace ( teplá, studená voda + odpad ) -montáž vany, wc, umyvadla, vodovodních baterijí, kohoutů -obklady, dlažby -štukování -výměna dveří, zárubní -malby stěn a stropů -nové laminátové ...

Služby: -opravy a úpravy oděvů -zakázkové krejčovství -dětské oděvy -módní látky.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -demolice.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Strojírenská výroba: -CNC obrábění kovů na šestiosém soustružnickém centru -soustružení na křivkových automatech -broušení na kulato.

Frézování, vložkování, výstavba a rekonstrukce komínů, čištění komínů a kotlů, revize nových i stávajících komínů, kontrola komínu kamerou do 20-ti m.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Lakýrnictví Služby: -lakýrnické práce -natěračské práce.

Montáž a prodej: -sádrokarton -kazetové podhledy -tepelné a zvukové izolace -střešní okna. Práce: -půdní vestavby na klíč. Služby: -autorizovaný stavební dozor.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy: -pracovní stroje. Práce: -truhlářské -zednické. Doprava: -nákladní. Poskytování služeb: -pro zemědělství -pro zahradnictví.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Stavební a obchodní firma KRISTÝNKA Prodej: -barvy -laky -vše pro malíře. Práce: -stříkané tapety JAESER, VARIOPAINT -nátěry fasád -omítky -obklady -pokládání dlažby -sádrokartónové stěny -rekonstrukce koupelen -zednické. Interiéry. Poradenská služba.

Elektroslužby: -montáž, opravy, instalace NN -kabelové rozvody -hromosvody -revize. Montáž: -elektrické topení, vytápění -domovní telefony. Přihlášky k odběru elektricé energie.

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Stavební a nábytkové truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -altány, zahradní domky, drevene terasy, drevene ploty, montaz nabytku, krovy, klempirske prace, pokryvacske prace

Činnost: - pokrývačské a klempířské práce - oprava a rekonstrukce střech