VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Kontaktní zateplovací systémy. Sádrokartonářské práce. Dodávka a montáž: -plastová okna a dveře.

Výroba: -truhlářská Výroba a prodej dřevěných palet Dřevěné europalety Dřevěné palety standard Atypické dřevěné palety

Provádíme: - jednoduché projektové dokumentace - poradenská činnost v oboru dopravních staveb - měřičské práce v souvislosti se zakládáním staveb - inženýrská činnost.

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Slaboproudé rozvody. Zabezpečovací zařízení. Elektroinstalace.

Betonové podlahy - realizace, montáž.

Zakázková kovovýroba - schodiště - zábradlí - ploty - vrata, brány.

Slévárna Strojírna Modelárna Nástrojárna

Domovní instalatérské práce: - topenářské, topenářství - vodoinstalatérské, vodoinstalační, rozvody vody Zednické práce, zednictví.

Rekonstrukce bytových jader Montáže a opravy vodovodu a kanalizace Montáž ponorných čerpadel a domovních vodáren Montáže topení Montáže centrálních vysavačů

Přípravné a dokončovací stavební práce Zednictví

Kovoobrábění: -na soustružnických automatech -na CNC strojích -zakázková práce dle přání zákazníka v malo i velkosériové výrobě.

Štukatérství. Provádíme kompletní rekonstrukce klasických fasád a štukových výzdob interiérů včetně sádrových omítek. Restaurujeme profilové římsy, šambrány, frontony, reliéfy, konzoly, ratolesti, balkonové kuželky a jiné fragmenty včetně zcela nových. Po celé ČR.

Čalounické práce: - opravy čalouněného nábytku, - čalounění dveří, - výroba matrací. Prodej: - molitan, - potahové látky.

Práce: - klempířské - pokrývačské - zámečnické - tesařské - montáž hromosvodů - izolace plochých střech - odvoz suti.

Kamenictví u Svaté Trojice Kamenictví. Výroba a oprava: - pomníky z přírodního kamene - pomníky urnové.

Výroba a prodej: -model pro slévárenství -Al formy pro vakuové tváření plastů.

Čalounictví. Oprava, čalounické práce: - sedací soupravy - starožitnosti - nábytek, židle, křesla, gauče. Výroba: - matrace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - molitan - potahové látky - saňové popruhy - koženky.

Elektroinstalace, hromosvody, silnoproud, slabopoud.

Kamenictví, výroba: - žulové urnové hroby dle vlastního výběru - k dodání ihned - žulové schodišťové stupně - parapetní desky a obklady - nerezové a kamenné lampy a vázy - dodávku a montáž pomníků z přírodního kamene - přerovnání starších pomníků - keramické fotografie - výrobu a montáž skleněných a žulových nápisových desek - sekání, ...

Dodávka a montáž: - garážová vrata - brány a ploty - pohony - rolety - markýzy - interiérové stínění - mříže Zámečnické práce

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - nábytek - dveře - podlahy.