VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Stavební činnost - výstavba nízkoenergetických a pasivních domů - rekonstrukce domů - zateplování - sádrokartonářské práce - malířské práce - projekční činnost - plynařské práce, plynofikace - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace.

Společnost Alumex je výrobcem a dodavatelem střešních konstrukcí. www.alumex.cz

Hodinový manžel: - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka laminátových podlah - vodoinstalace - údržba zahrad.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - dodávka a montáž elektroinstalačního materiálu - montáže a údržba elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - servis, opravy a revize zdvihacích zařízení.

Stavební práce: - zateplování fasád - sádrokartony - malířské práce - obklady, dlažby.

Práce: - kamenické - kameník.

Činnost - sádrokartonářské práce - montaž minerálních podhledů - dokončovací stavební práce .

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - dřevěná schodiště - pergoly.

Věštírna, služby: - výklad karet, kartářka.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Služby, práce: - foukaná izolace - oprava, servis okna, oken, dveře - fasádní systémy a obklady

Truhlářství: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - stavba a rekonstrukce střech

Služby: - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava - odvoz suti

Zámečnictví TOČIMON s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme na výrobu a montáž garážových vrat, závor, branek, plotů, zábradlí, schodišť ale i nábytku. Vše pečlivě zaměříme, vypracujeme grafický návrh a cenovou kalkulaci. Naleznete nás v obci Babice, okres ...

Činnost: - zpracování plechu - zámečnické práce - výroba svařenců - povrchové úpravy

Nabízíme hydroizolace, izolační práce, hydroizolace balkónů, teras a zemních prací.