VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prodej, maloobchod, montáž: - podlahy - dřevěné dveře

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu Zasklívání balkonů.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Sklářská dílna. Výroba: - foukané sklo - oční protézy - laboratorní sklo - dekorativní předměty - dýmky, šlukovky.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce.

Strojní vyšívání: - nášivky, výšivky, aplikace - vyšívaná reklama - vyšívané reklamní textilní 3D** předměty - vyšívání na polotovary, hotové výrobky. .

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce. Malířské a natěračské práce. Zednické práce.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek na míru - vestavné skříně.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Práce: - klempířské - pokrývačské - hydroizolační.

Zednictví - stavební a zednické práce - hrubá stavba - sádrokartonářské práce - izolační práce - rekonstrukce bytových jader - digitalizace stavebních výkresů.

Zámečnictví. Naše služby: - zámečnické práce - výroba z nerezových ocelí - kovovýroba - zpracování kovových materiálů - soustružení - frézování - stříhání - pálení - vrtání - ohýbání - svařování - ohraňování.

Projekce, výstavba bazénů, staveb, závlahových systémů, oplocení sportovišť, průmyslových hal - výkopové práce - stavby altánů a zimních zahrad - dřevostavby. Zpracování projektů zahrad, firemních objektů a veřejných prostranství - realizace zahrad na klíč - poradenské služby v oblasti zahradní architektury - terénní a sadové úpravy ...

Instalace, montáž, servis, revize: - elektronická zabezpečovací signalizace - EZS - elektrická požární signalizace - EPS - kamerové systémy - CCTV - perimetrická ochrana - P - ochrana zboží - OZ - připojování systémů na pult centralizované ochrany – PCO - připojování radiových vysílačů na PCO - připojování přes síť GSM - domovní ...

Činnost: - montáž odvětraných systémů fasád - pokládka, realizace kamenné koberce - hydroizolace

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické

Stavební činnost, výstavba, služby: - bytová - rekonstrukce - zemní a výkopové práce - instalatérské, zednické, topenářské - elektroinstalační, malířské

Práce: -zednické -rekonstrukce bytů a domů

Prodej a montáž: - střešní krytiny včetně příslušenství - poradenství zdrama - specializace na lehké krytiny, střechy na klíč, izolace střech.

Práce: - zednické - zateplení fasád - sádrokartonářské práce

Zámečnictví, výroba: - ploty - brány - grafické lisy