VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Rekonstrukce domů - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - pokládla plovoucích podlah - malířské práce - obkladačské práce.

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - elektroinstalační práce - montáže různých elektrovoltaických systémů, internetových sítí a PC.

Prodej, oprava, servis: - počítače - audiovizuální technika Služby: - projekce a výstavba sítí (kabelových i bezdrátových) - správa sítí - vývoj software - hosting - elektromontážní práce

Stavební činnost, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - zemní práce

Služby: - údržbářské práce - domovní opravy

Služby: - stavební činnost - zámečnické práce

Pokládka zámkové dlažby. Úpravy a rekonstrukce vodních toků. Zahradnické úpravy.

Služby: - elektroinstalace - montáž elektronické zabezpečovací systémy, docházkové systémy

Výroba, montáž: - kuchyně - vestavěné skříně Rekonstrukce koupelen Práce, řemesla: - sádrokartonářské - malířské - zednické - obklady, dlažby - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace - elektrikářské - podlahářské

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Prodej, montáž podlahových krytin: -parkety, mozaiky, lamparkety - podlahové palubky - PVC, linolea, plovoucí podlahy - renovace, broušení a lakování. - epoxidové systémy podlah

Realizace interiérů - dekorativní omítky - dodávka a montáž nerozového zábradlí - imitace podhledového betonu - cementové lité podlahy.

Stavební společnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - hydroizolace, izolace - sanace balkonů a lodžií - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen. Prodej - míchací centrum - barvy, stěrky, omítky - penetrace, nátěrové hmoty.

Služby, řemesla: - podlahářství - renovace a montáž sportovních podlah

Služby: - trhací práce, odstřely - stavební projekce

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen a bytů - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - zednické - malířské, lakýrnické - elektroinstalace - vodoinstalace

Služby: - zateplení objektů - rekonstrukce bytových jader - elektroinstalace - půdní vestavby - montáž sádrokartonu

Reklamní činnost, reklama: - výroba, montáž digitálního samolepícího tisku - polepy automobilů - řezaná grafika - tvorba webových stránek - vizitky, letáky, katalogy Elektroinstalace.

Podlahářství, prodej, montáž: - dřevěné podlahy - laminátové - PVC - koberce

Služby: - zemní práce - demolice, bourací práce - nákladní autodoprava

Služby: - výškové práce - mytí a údržba všech typů vnějšího opláštění budov - zdravotní ošetřování a kácení stromů

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej autodílů - nákladní autodoprava - zemní práce