VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Studnařství. Čištění, opravy a desinfekce studní a vodojemů. Rozbory vody, poradenství ohledně vody či studny. Filtrace vody. Vodní filtry Rainfresh na znečištěnou vodu (bakterie, dusičnany, chlór, zákal, rez, vodní sliz, tvrdá voda - Vital Dosal, Siliphos). Měření Radonu.

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Sklenářství: -výroba izolačních dvojskel -bezpečnostní kalené sklo -vrtání plochého skla -rámování obrazů -zrcadla. Provozovna: Hodějovická 2310, Pelhřimov.

Stavební činnost: -kvalita prováděných prací dle ČSN EN ISO* 9002 -certifikát na výrobu konstrukčních a vodostavebních betonů -zemní práce -hospodářsko technické úpravy pozemků -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé terénní úpravy ...

Služby: -komplexní stavební práce -rekonstrukce koupelen-elektro, vodo, topení -montáž obkladů a dlažeb včetně dodávek.

Služby: -laserové řezání -CNC ohraňování plechů -svařování. Prodej: -hutní materiál -technické plyny LINDE -svářovací technika a materiál.

Dodávka, prodej, montáž: -ústřední vytápění -vytápění podlahové a stěnové -plynové kotle klasické i kondenzační -domovní a průmyslové rozvody plynu -kotle na tuhá paliva.

Výroba: -klempířské práce -pokrývačské práce -hydroizolace střech.

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.

Kamenictví. Výroba, maloobchod: -dekorační, sálavý topný panel SETOP vyhřívaného vodou. Zpracování přírodního kamene: -žulové pracovní desky na kuchyňské linky -umyvadlové desky -parapety -schody -pomníky.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Výroba: -kamenické, kamenosochařské práce -náhrobky -kamenné dlažby, obklady -kamenné obklady krbů -kuchyňské pracovní desky.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

Oprava: -elektromotory -ruční elektrického nářadí. Montáž: -elektroinstalace -hromosvody -měřící a regulační technika -programovatelné automaty -elektrorozvaděče -zabezpečovací technika (alarm). Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla -měřící přístroje -regulátory teploty -přímotopné panely ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -hydroizolace -sanace zdiva a betonu -stavební chemie -systémy stavebních hmot SCHOMBURG. Služby: -stavební práce -včetně projektování -lepení a spárování obkladů -provádění hydroizolací, sanací -WC, sprchy, městské i privátní bazény.

Služby: -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.

Služby: -vodoinstalační, plynařské a topenářské práce -rozvod vody -montáž kotelen.

Tesařské práce, výroba, montáž: - krovy - dřevěné podlahy a obklady - pergoly - zahradní doplňky Prodej a montáž: - brány a branky - ploty - doplnky na zhotovení oplocení/plotů

Revize - hasicí přístroje - hydranty Klempířské práce Pokrývačské práce

Elektropráce Pelhřimov provádí veškeré práce v oboru elektroinstalací, počínaje výměnou zásuvky, připojením elektrospotřebičů, přes zhotovení kompletní elektroinstalace až po vystavení revizní zprávy nejpozději následující den.

Prodej a instalace plynových zařízení. Opravy a revize plynových zařízení.