VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba: -elektrické rozvaděče nízkého napětí.

Stavební činnost: -zemní práce -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé, čisté terénní úpravy -izolace budov -lepenky a izolace střech -oplocení, ploty Služby: -odvoz -stavební materiály -zemina -odpad, sutě, suti včetně ...

Montáže vody, topení, plynu a páry. Míchání barev na počkání. Výroba klíčů. Dělení hutního materiálu na míru. NTL a STL rozvodů plynu Montáž: -kotelen do výkonu 3, 5MW -ústředního vytápění, rozvodů vody, rozvodů odpadů -výměníkových stanic -tepelných čerpadel -solárního ohřevu vody a vytápění -plynofikace výrobních hal a nákupních ...

Výroba, prodej: -sušáky na ručníky -speciální elektrická topná tělesa do radiátorů -obrábění nerezových ocelí -CNC obrábění -CNC soustružení.

Stavební firma. Služby-řemeslo: -kompletní stavební práce -rekonstrukce -novostavby -stavby na klíč -zemní práce.

Služby: -práce klempířské -práce pokrývačské -dodávka a montáž střešních oken .

Elektromontáže, elektroinstalace, hromosvody.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou. Specializujeme se na pěstování obilovin, zejména ječmene, pšenice, potravinářského žita, ovsa a brambor. Živočišná výroba nabízí vepřový i hovězí dobytek včetně produkce mléka. K našim dalším činnostem patří truhlářská a tesařská výroba. Vyrábíme a ...

Kamenosochařství. Veškeré kamenické práce: -pomníky, hroby (rámy, krycí desky, základy), památníky, urnové hroby Prodej doplňků: vázy, svítilny, křížky, kytky, urny, schránky na urny. Ušlechtilá kamenická výroba: -desky pro venkovní obklady fasád, parapetů, podhledů -desky interiérové pro obklady, schody -dlažební desky ...

Výroba, prodej: -nábytek -čalounění -kancelářský nábytek -veřejné prostory -interiéry -židle -otočné, kancelářské -skříňové a stolové systémy.

Podlahářství. Podlahářské práce. Pokládka, prodej. - podlahové krytiny.

Povrchové úpravy - renovace, nátěry povrchů: - pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - metalizace (studené zinkování) - čištění suchým ledem - nátěry výrobků - tryskání suchým ledem.

Projektové práce v oblasti elektromontáží. Revize elektrických zařízení, elektrorevize. Elektromontáže, elektromontážní práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - rozvody nízkého napětí v objektech bez nebezpečí i s nebezpečím výbuchu - instalace hromosvodů, hromosvody.

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Klempířské práce. Stavební klempířství.

ELEKTROTECHNICKÝ VELKOOBCHOD. Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - automatizace - zásuvky, vypínače firmy ABB a Schneider Electric - kabely a jističe Siemens, ABB, OEZ, Finder, Omron a dalších. Možnost zapůjčení vzorkových kufrů. Elektromontážní práce. - kompletní realizace elektroinstalace včetně revize.

Služby: -výroba betonových směsí a jejich transport -výroba betonových tvárnic a šalovacích prvků -zemní práce, zakládání staveb a jejich realizace -autodoprava -demoliční práce -prodej a doprava kameniva -autoservis - pro nákladní a osobní vozidla.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Provádíme výchozí i pravidelné elektro revize, revize elektroinstalace, revize elektrospotřebičů a hromosvodů. Revize provádíme i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Malířské a natěračské práce: -malování bytových a nebytových prostor -dekorační nátěry -nátěry oken -nátěry střech, zámečnických prvků, fasády, chaty i sruby -úpravy všech povrchů ve stavebnictví pomocí profesionální techniky AIRLESS -větší zakázky po celé ČR.

Montáž: -průmyslové a domovní elektroinstalace, hromosvody a centrální vysavače.

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.