VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Podbití střech palubkami - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletní zateplení budov - fasády BAUMIT, WEBER - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Půdní vestavby - podhledy - příčky - veškeré sádrokartonové konstrukce v dřevostavbách - minerální a kazetové ...

Radek Graman ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na výškové práce a montáž stavebních a hutních konstrukcí.

Práce: -rekonstrukce a odbahňování rybníků -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod -veškeré zemní práce -revitalizace říčních systémů -výstavby a obnovy rybníků -stavba vodovody a kanalizace. Malostranský pivovar.

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Výroba - pryžové výrobky. Kovovýroba

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou se specializuje na sklenářské, natěračské a malířské práce.

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce. Postará se o výměnu střešní krytiny, čištění a mnoho dalšího.

Rámování. Sklenářství. Nabídka sklenářských prací.

Poskytujeme kompletní geodetický a poradenský servis. Geodetické práce. Inženýrská geodezie. Pozemkové úpravy.

Ing. Jaromír Špaček se zaměřuje na výrobu a montáž stropů a železobetonových stropních panelů. Stropní panely vyrábí podle dokumentace nebo zaměření.

Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Nabízíme výrobu a montáž ocelových konstrukcí a hal. Montované haly, ocelové konstrukce. Zámečnictví.

Jaroslav Gregor ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na výškové práce, mytí, nátěry, opravy a montáže střech a další činnosti.

Stavební firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebnictví -stavby, rekonstrukce a demolice staveb.

Jindřich Padalík se zaměřuje na rámování a paspartování obrazů, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusů, výšivek a mnoho dalšího.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce: - rozvody vody a domovních odpadů - montáže vany, sprchových koutů, umyvadel, WC, baterií, elektrických bojlerů - připojení praček a myček - topenářské práce. Oprava, servis, montáže: - ruční pumpy pro studny či vrty.

Vrtané studny: -vyhledávání vodního zdroje -vrty pro tepelná čerpadla.

Projekce, projektová činnost: - teplovzdušné vytápění nízkoenergetických budov a solárního ohřevu.

Výroba, dodávka, prodej a opravy: - náhradní díly, veškeré komponenty pro komunální vozidla značek AGM, Variant, Alficar, Magma, Multicar. Zakázková zámečnická výroba, zámečnictví. CNC obrábění.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonstrukce komunikací. Odvodňovací systémy.

Přípravné práce pro stavby. Přípravné stavební práce. Ruční výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce.

Stavební firma. Realizace, výstavba: - občanské stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonstrukce inženýrských sítí. Demoliční práce, demolice.