VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Rodinná firma Jiří Sáblík - kovovýroba a zámečnictví se sídlem v Nových Dvorech v okrese Žďár nad Sázavou se již od roku 2001 zabývá výrobou a montáží ocelových vrat a branek, ocelových i nerezových zábradlí, schodišť, různých ocelových konstrukcí a prodejem vlastních výrobků. Jelikož nám velice záleží na povrchové úpravě, tak veškeré ...

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.

Jiří Poul se specializuje na tesařské, pokladačské a zednické práce a provádí rekonstrukce a přestavby.

Jiří Svoboda se specializuje na instalatérské a topenářské práce a montáž a opravy plynových zařízení.

Josef Husák se specializuje na stavební práce, terénní úpravy, pokládku zámkové dlažby a vyrábí a montuje lesní závory.

Společnost RODOS kovo, s.r.o. se zabývá výrobou a lisováním termosetických plastů. Nabízíme také montáž a kompletaci vylisovaných dílů. Lisujeme hlavně pro elektrotechnický, potravinářský a automobilový průmysl. Zpracování termosetů: Termosety zpracováváme vstřikováním na lisech BUCHER, ARBURG, BATTENFELD a ENGEL s uzavírací silou 100t až ...

Josef Dvořáček se zaměřuje na stavební a zednické práce, provádí stavby a rekonstrukce domů, obklady, sádrokartony, izolaci a mnoho dalšího.

Josef Krejčí se zaměřuje na malířské a natěračské práce.

Josef Macek se specializuje na vodoinstalatérství a topenářství a provádí kontroly a revize kotlů.

-Přípravné práce pro stavby Zednictví Izolatérství

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Malířství a natěračství -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Masérské, rekondiční a regenerační služby vodoinstalatérství, topenářství

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Sklenářské práce, rámování a paspartování

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Kovo Forest, s.r.o. se zaměřuje na povrchovou úpravu kovů, obrábění a výrobu nástrojů a železářských výrobků.

Ladislav Hladík sse zaměřuje na montáže a opravy vodoinstalací a sanity, instalaci vodoměrů, montáže a servis tepelných rozvodů a prodává tepelná čerpadla, kotle a klimatizace.

Ladislav Puškáš se specializuje na zednické a obkladačské práce a postará se o rekonstrukci koupelen a bytových jader.

Ladislav Navrátil se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalatérké práce, prodává s tím související materiál a plastové a pryžové výrobky.

Libor Bureš se specializuje na malířské a natěračské práce.

Libor Souček provozuje stavební firmu zaměřující se stavbu domů, výkopové práce, izolace, obklady, omítky, montáž oken a mnoho dalšího.

Lubomír Krejčí se zaměřuje na servis, montáže potrubí, topenářské a plynařské práce.