VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - instalatérské - topenářské - zemní, výkopové - doprava (odvoz suti, písku, zeminy). Půjčovna nářadí: - vibrační deska - univerzální válec RT - bourací, vrtací kladivo - kalové čerpadlo - elektrocentrála.

VTP ekol s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské práce a výstavbu kanalizací a vodovodů.

Firma Rostislav Pospíšil se sídlem ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerými stavebními a řemeslnými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme např. bourací a demoliční práce, zemní práce, výstavbu hrubé stavby či kompletní stavbu na klíč dle jejich požadavků. Naše činnost: - komplexní stavební činnost - zednické práce - ...

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

Výroba: -tesařská, tesařské práce, tesař -dřevostavby, dřevostavba -prvky pro montované stavby -pokrývačské práce, pokrývač -truhlářské práce, truhlář. Montáž: -střešní konstrukce -pokládání střešních krytin, střešní krytiny.

Výroba: -aplikace hliněných omítek -aplikace marockého štuku -pořádání soukromých workshopů pro svépomocné omítání.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

JKS-STAVBY s.r.o. se zaměřuje na anhydritové, betonové, průmyslové a venkovní podlahy, také si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Služby: -projekční činnost stavební -dodávka kompletní stavby -dodávka kompletní interiéry -urbanistické a architektonické studie -návrhy -projektové práce. Truhlářská výroba: -interiéry. Vybavení: -velkokuchyně -restaurace -potravinářské prodejny -potravinářské výrobny.

Nabízíme: -příjemné posezení v nekuřácké hospůdce -salónek pro pořádání vašich rodinných oslav do kapacity 30 osob -nápoje -teplé domácí speciality, zmrzlinové poháry -letní posezení na zahradě s koutkem pro děti -stálá výstava grafiky a fotografií žďárských výtvarníků, letecké pohledy na blízké okolí -stálá výstava výrobků lidové ...

Společnost Profimo stavby s.r.o. zajišťuje stavby: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - prefabrikované železobetonové lodžie - rekonstrukce balkónů - klempířské, pokrývačské, tesařské práce - realizace střech - zateplení fasád.