VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stolařství, stolárna. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (masiv, lamino): -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje -kancelářský nábytek -postele -vestavěné skříně -včetně elektrických spotřebičů -bytové doplňky na zakázku -okna a dveře včetně montáže.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - restaurace

Realizace: - podlah - PVC, vinyl, koberce. - dveře. Eshop, internetový obchod, prodej: - bytové dekorace a doplňky.

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Podlahářské práce, podlahářství: -volná pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (koberců) -kladení, lepení, pokládání: -podlahoviny PVC* a koberce -lepení: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -podlahoviny -lino -koberce -penetrace a nivelační hmoty -tmely -disperzní a chemoprenová ...

Zateplení budov, stavební firma, stavební práce: -rodinné domky na klíč -byty -půdní vestavby, nástavby -zateplení budov -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra -koupelny. Práce: -malířské -natěračské -montáž sádrokartonů.

Truhlářství, stolařství. Výroba na zakázku: -truhlářská, stolařská. Výroba, montáž, zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -vestavěné skříně -kuchyně: -kuchyňské kouty -dezén: v provedení firmy KRONOSAN, Egger, Max, Wodego, Kaindl ... doporučení tvaru, materiálu, kování -zabudování i ...

Výroba, prodej českého nábytku: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele - matrace - dětské pokoje - skříně a komody Prodáváme kvalitní nábytek od českých a slovenských výrobců.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor. Zednictví.

Šaman - harmonie těla a duše. Předání energii pro přání pomocí kamenů. Posílení organismu frekvenční energií na dálku. Zjistím nedostatek minerálů v těle pomocí tabulek.

Prodej, montáže: - zasklení, zasklívání balkonů a lodžií AluPlus - balkonové sítě. - hliníkového zábradlí - interiérové příčky. Realizace: - zimní zahrady, altány. Rámový posuvný zasklívací systém je vhodný pro zasklení lodžií, balkónů a výklenků domů, pro dělicí příčky interiérů i pro výrobu zahradních altánů.

Elektroinstalační práce na klíč. Poradenství: - energetika. Inženýrská činnost: - stavební poradenství.

Společnost TERMO zateplení, s.r.o. Kroměříž se zaměřuje na zateplování, zateplení fasád rodinných, bytových domů i komerčních budov a revitalizace a sanace budov. Dále se zabývá prodejem a distribucí zateplovacích systémů a materiálu na zvelebení exteriéru i interiéru domu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Pro ...

Elektromontáže, elektroinstalace: -slaboproud, silnoproud -domovní přípojky -domovní telefony a videotelefony -bytová jádra -průmyslové instalace -elektro revize. Montáže, opravy: -hromosvody.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -veškeré stavební zámečnické práce vč. montáže -brány, branky, zábradlí -kovových prvků pro školy -drobná zámečnická: -zámky, kování, regály, ploty, mříže, dveře, skleníky, zimní zahrady, kovové konstrukce -reklamní stojany Sídlo: ...

Autodoprava na míru - doprava stavebních materiálů. Zemní, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavební firma. Dláždění lomovým kamenem. Pokládka zámkové a velkoplošné dlažby. Zemní práce.

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění -zámečnické, strojní zámečnictví -nástrojářské, nástrojářství. Výroba: -zámky a kování.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.