VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Společnost čištění laserem s.r.o. se zaměřuje na čištění různých povrchů laserovou metodou.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Výstavba rodinných domů a bytových domů na klíč i jejich rekonstrukce. Zděné domy. Kontejnerové domy. Demolice. Zakládání staveb.

Výroba a montáž střešních vazníků. Pokrývačské práce. Ploché i šikmé střechy rodinných domů a průmyslových objektů, a to včetně kompletních klempířských prací. Klempířské práce: - opravy plechových střech - oplechování oken, dveří, komínů, parapetů apod.

Firma Klempířství Michal Bránecký se sídlem v okrese Kroměříž se zabývá kompletními pokrývačskými, klempířskými a tesařskými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme také dodávku materiálů střešních krytin Bramac, Tondach, KM Beta, atd., montáž okapových systémů a střešních oken f.Velux. Samozřejmostí je také zpracování cennové nabídky. Působíme ...

Podlahářství, pokládka: -plovoucí laminátové, dřevěné, korkové, vinylové podlahy. Služby: -lepení, pokládka, prodej: -koberce -PVC

Realizace: - luxusní dekorativní stěrky a podlahy. Prodej: - doplňkového materiálu k podlahám a stěnám. Míchací centrum.

Služby, stavební firma: -projektování -malířství, zednictví, stolařství, sklenářství, podlahářství -autodoprava -stavby na klíč -rodinné domy -nebytové prostory -realizace a rekonstrukce interiérů -energetické průkazy budov -pasporty budov. Realitní služby.

Společnost Spálovský, a.s. se zabývá především výrobou rozvaděčů NN do 1000V a 6300A, výrobou a prodejem oceloplechových rozváděčových skříní, velkoobchodem s elektrotechnickým materiálem a kompletním zákaznickým servisem. Výrobky naší společnosti nacházejí uplatnění zejména v energetice, chemickém a zpracovatelském průmyslu, teplárenství, ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Silnoproudá zařízení: - domovní a průmyslové elektroinstalace - dodávka osvětlení - komplexní dodávka a realizace datových sítí. Slaboproudá zařízení: - elektronické požární systémy EPS - docházkové systémy - elektrické podlahové vytápění - zabezpečnovací systémy EZS - kamerové ...

Akustická, tepelná izolace potrubí, těles, kotlů, nádraží, vzduchotechnily, filtrů, ventilátorů. Opláštění krycím plechem.

Bohumila Hýžová se zaměřuje na hlídání dětí a šití oděvů a divadelních kostýmů.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Montáž, opravy, revize, údržba: -elektroinstalace -elektromontáže -elektrická zařízení -elektrické topení -podlahové vytápění -regulace topení -hromosvody.

Práce vodo topo v lokalitě Kroměříž a okolí: - vodoinstalace, vodoinstalační práce - topenářství, topenářské práce.

Práce: - malířské - natěračské - protipožární nátěry - vysokotlaké stříkání ocelových konstrukcí.

V oboru podlahářské práce působí firma Podlahy Zavadil Kroměříž. Ať už jste vybrali do domácnosti nebo firmy PVC, vinylové, laminátové, plovoucí, dřevěné nebo korkové podlahy či koberce, s námi Vás čeká kvalitně odvedená práce a rychle vyřízená zakázka. Naše vzorková prodejna je k dispozici zákazníkům z okolí Kroměříže, Holešova, Kojetína, ...

Zemní a výkopové práce minirypadlem. Řezání živičných betonových povrchů.

Zajišťuji klempířské a izolační práce. Realizace nových střech, opravy a rekonstrukce starých střech. Výměna klempířských prvků. Izolace balkónů, střech a teras.