Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Činnost - elektroinstalační práce (silnoproud, slaboproud) - instalace fotovoltaických systémů - inteligentní elektroinstalace, centrální řízení objektů - měření a regulace - projekční činnnost, projekty přípojek NN, elektrických zabezpečovacích systémů, rozvoden, ...

Činnost: - elektromontáže - revize

Služby: - elektroinstalace - revize

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Elektroinstalační práce Zemní práce

Práce: - elektroinstalace (bytová, průmyslová). Rekonstrukce, rozšíření, oprava a údržba sítí: - nízké napětí - veřejné osvětlení - místní rozhlas. Elektrické přípojky NN (nízké napětí).

Stavební činnost: - rekonstrukce a výstavba kotelen - rekonstrukce koupelen - voda, topení, plyn - elektroinstalace - regulace a měření Dodávka, montáž, servis: - tepelná technika Viessmann - tepelná čerpadla - solární systém.

Provádíme : - elektrovize - korozní průzkumy a měření - projekty - dodávky a montáže SKAO - dodávky komponentů KAO - elektroinstalační práce - celoroční údržby zařízení KAO - opravy elektronických zařízení - zkušební provozy zařízení KAO - komplexní servis a poradenství s odborným dozorem

Stavební společnost NOSTA, s.r.o. byla založena v roce 1992 a působí v celém Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraj. Společnost se zaměřuje zejména na generální dodávku staveb, v rámci které je schopna zajistit veškeré stavební práce. Naším cílem je přistupovat k práci profesionálně, spolehlivě a s proaktivním přístupem. Stavební ...

Činnost - elektroinstalační práce - montáž strukturované kabeláže, elektronického zabezpečovacího systému - revize elektro.

Služby: - elektroinstalace - instalace a revize zabezbečovacích systémů

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce a revize elektrických zařízení. Dodáme Vám kompletní řešení v oblasti elektro a elektřiny pro vaši stavbu nebo rekonstrukci.

Práce: - elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - revize elektroinstalací, hromosvodů, ručního nářadí - elektrikářské práce.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Elektroinstalační práce. Oprava, servis a údržba: - hromosvody. Revize vyhrazených elektro zařízení.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Práce: - elektroinstalace - zabezpečovací systémy - slaboproudé systémy

Činnost - elektroinstalace a montáže, revize - montáže hromosvodů - svařování CO2.

Činnost: - elektroinstalační práce - opravy elektrických rozvodů - montáž hromosvodů - instalace elektronických zabezpečovacích systémů.

Revize, oprava, servis, zkoušky: - plynová a elektrická zařízení, hromosvody, tlakové nádoby, plynové kotle

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - elektroinstalace - piloty / mikropiloty - vodohospodářské stavby - dopravní stavby

Služby: - elektroinstalace - slaboproud - telekomunikace