Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Zednictví - rekonstrukce koupelen - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatních objektů - stěhování nábytku - údržba a sekání zahrad - úklid sněhu - výroba pergol či přístřešků na auto - drobné opravy vodoinstalace - elektromontážní práce - malování - stavební práce.

Provádíme: - revize elektroinstalací, el. spotřebičů a ručního nářadí, hromosvodů. - projekty elektro - školení vyhl. 50/1978 Sb. - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV - výroba rozváděčů - elektroinstalační práce.

Služby: - kompletní inženýrská a projekční činnost v elektroenergetice - projekce vysoké, nízké napětí, trafostanice, veřejné osvětlení, veřejný rozhlas - stavební dozory energetických staveb.

Prodej: - plastová, hliníková okna, dveře Výroba, prodej: - betonové ploty a oplocení Práce: - zednické - obkladačské - elektroinstalační

-Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, Montáže SAT, TV antén a STA rozvodů.

Naše firma se po dlouholetých zkušenostech zaměřuje na rekonstrukce bytových jader, instalatérské práce a koupelny na klíč. Realizace provádíme nejen v Olomouckém kraji, ale také na Slovensku. Neváhejte se obrátit na naše odporníky, kteří Vám vždy rádi poradí. Služby, stavební a zednické práce: - kompletní realizace a rekonstrukce bytových ...

Elektromontážní a elekroinstalační firma. Provádí: -elektroinstalace v objektech občanské výstavby včetně dodávky projektové dokumentace, revize -průmyslové elektroinstalace do 1000V v objektech třídy A a B včetně dodávky projektové dokumentace a revize -opravy a rekonstrukce elektroinstalací do 1000V -odstraňování ...

Projekce, montáž, revize: - elektrická zařízení VN, NN i v prostorech s nebezpečím výbuchu.

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody.

Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické zařízení. Zemní práce. Stavební práce. Protlaky.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Služby - montáž hromosvodů.

Revize elektrických zařízení, nářadí, spotřebičů a hromosvodů.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Elektrofox: Elektroinstalace, elektrikář. Domovní a průmyslové instalace, opravy elektro

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...