Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Enaj

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Revize elektroinstalcí - revize domovních i průmyslových elektroinstalací - revize hromosvodů - revize nářadí a spotřebičů.

Montáže, revize, opravy: - elektrická zařízení. Revize: - elektrické instalace bytů, domů, kanceláří, firem, škol, úřadů, - elektrických rozvodů výrobních hal a průmyslových zařízení - ručního nářadí a spotřebiče se šňůrovým přívodem - hromosvody. Elektromontáže, montáže, opravy: - elektroinstalace v bytech, rodinných domech - ...

Služby: - kompletní inženýrská a projekční činnost v elektroenergetice - projekce vysoké, nízké napětí, trafostanice, veřejné osvětlení, veřejný rozhlas - stavební dozory energetických staveb.

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Veškeré stavební práce: - rekonstrukce staveb všeho druhu - novostavby, fasády, stavby na klíč, izolac, střechy - stavební projekce. Elektroinstalační práce: - elektromontáže třídy A, B do 1000V, slaboproudé montáže - montáže hromosvodů včetně revizí revizních.

Provádí: - elektroinstalace - poruchová služba - komplexní činnost v oboru elektro - montáž hromosvodů.

Elektromontážní práce : - opravy, údržba a rekonstrukce elektroinstalací - montáž ekologického elektrického topení - rozvody TV - počítačové sítě - montáž, opravy a údržba hromosvodů - přípojky NN

1. Revize elektro + hromosvodů, elektroinstalace, elektroservis 2. Sečení travnatých ploch, biokoridorů, a to i v nepřístupných terénech

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Projekce, montáž, revize, servis: - topení, topenářství - plyn, plynárenství - voda, vodoinstalatérství - elektroinstalace. Vytápení objektů. Zdravotní instalace: - kompletní výstavba koupelen. Plynomontáže a jejich instalace: - domovní plynoinstalace - průmyslové plynoinstalace.

Elektromontáže, servis, revize: - silnoproudé rozvody - kabelové rozvody TV - rozvody datových sítí. Montáž, servis: - vratová technika.

Práce: -elektromontáže do 1000V. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -domácí telefony, videotelefony -hromosvody.

Elektroinstalační práce: - elektroinstalace - práce na zařízeních do 1000V.

Revize elektro, instalace elektro do 1000 V

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Kompletní práce elektro. Revize elektro do 1000V. Revize hromosvodů. Revize el.ručního nářadí a spotřebičů. Revize svářeček pro obloukové svařování Revize pracovních strojů.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.

Prodej: - hudební nástroje. Elektromontážní činnost do 1000 Voltů: - nové elektroinstalace bytů, domů, výrobních hal - rekostrukce starých el.sítí.

Elektromontáže, elektroinstalace. Projekce: - elektro.

Elektroinstalace Revize - hromosvody