Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Zeměměřická kancelář: -tvorba účelových map -zaměřování inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -geometrické plány -projektování a tvorba komplexních pozemkových map.

Služby: - geodetické práce - geodet

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - geometrické plány - inženýrská geodézie - mapové podklady.

Služby: - geometrické plány: - pro rozdělení pozemku - pro vyznačení budovy do katastru nemovitostí - pro zřízení věcného břemene k části pozemku - zaměření polohopisu a výškopisu pozemku - vytyčení stavebního objektu - vytyčení hranice pozemku v terénu - zaměření skutečného provedení stavby .

Práce: - klempířské - pokrývačské

-Automatizované zpracování dat, digitalizace Projektová činnost ve výstavbě

Zber a zneškodňovanie iných odpadov: - likvidácia inertného odpadu (zemina, suť)

Geodetická kancelář. Provádí tyto práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčení hranic pozemku -mapové podklady pro projektování staveb -zaměřování podzemních prostor -měření pounů a demolicí -vyhotovení základní mapy závodu.

Geodetická kancelář Ing. Marie Marčanové provádí geodetické práce se specializací na problematiku katastru, včetně nabídky poradenství a konzultací. Zakázky realizujeme v rámci jižních Čech, v okresech České Budějovice, Český Krumlov, Tábor a Jindřichův Hradec. Geodetické práce, geodézie: - geometrické plány - vytyčování vlastnických ...

Geodetické práce v katastru nemovitostí a inženýrské geodézii. Nabízíme geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic a staveb, podklady pro projektovou činnost, dokumentace skutečného provedení staveb, zaměření průběhu jeřábových drah, průmyslová měření, osazení technologií. Geodetické práce Kolín.

MEPOS geodetická a projekční kancelář - výkon zeměměřičských činností - inženýrská geodézie - vyhotovení projektových dokumentací v oboru vodohospodářské stavby.

MEPOS geodetická a projekční kancelář - autorizovaný inženýr pro vodohospodářské stavby.

Geodetické práce s úředním oprávněním : - geometrické plány - geometrický plán pro kolaudaci a zákres staveb do katastru - geometrický plán pro rozdělení / změnu hranic pozemků - geometrický plán pro zřízení věcného břemene - vytyčení / upřesnění hranic pozemků - vytyčení staveb - geodetické podklady pro projekty ...

Dovoz, prodej, servis: - motocykly

Provádění : - geodetické práce v katastru nemovitostí i ve výstavbě - vytyčování vlastnických hranic -geodetické práce na stavbách – vytyčování a kontrolní měření objektů -doplnění bodových polí v rámci pozemkových úprav -podrobné zaměření polohopisu a výškopisu pro projekt pozemkových úprav -určení vnějších a vnitřních obvodů pozemkových ...