Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Geologické práce. Inženýrsko-geologické průzkumy a sanační opatření, zjišťování stability území.

Zednické práce Elektromontáže Elektrorevize Malířeské práce Úklidové práce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

-geologický a geofyzikální průzkum -hydrogeologie -korozní průzkum -kontrola provádění zlepšování vlastností zemin -návrhy a kontrola injektáží zemin -diagnostika zatížení životního prostředí -diagnostika stavebních konstrukcí -měření integrity pilot -georadarová diagnostika -servis trhacích prací -měření bludných proudů -kontrolní ...

Architektonicko - projekční kancelář. Architektura, projekce. -koncepční příprava -studie, ekonomické rozvahy -veškeré stupně projektové přípravy -zajištění stanovisek dotčených orgánů státní správy a správci inženýrských sítí -vyřízení územního rozhodnutí, stavebního povolení, zadání a přípravy stavby -autorský a stavební ...

Zprostředkovatelské služby. Specializovaný maloobchod. Designerská návrhová činnost. Výroba architektonických modelů. Projektování pozemních staveb.

Stavební posouzení objektů Zaměření stavby Projektová dokumentace Energetické audity Zajištění financování (vyřízení překlenovacího úvěru a pod.)

Telekomunikační služby, informační a databázové systémy či internetové aplikace.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Hydrogeologie, ekologie, sanace. Práce, služby, průzkum, projekce -související s ochranou podzemních vod a horninového prostředí -řešení sanace znečištění. Komplexní služby v oboru: -hydrogeologie -hydrochemie. Vyjádření k odběrům a vypouštění vod. Kontrola nepropustnosti jímek a nádrží.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Služby: - hydrogeologický průzkum prostých a minerálních vod včetně její ochrany - poradenství v oboru balených vod.

Geometrické plány - vytyčování, geodetické práce.