Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Geodetické a zeměměřičské práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - mapové podklady pro projekty - dokumentace skutečného provedení staveb - vytyčovací práce při výstavbě

Geodetické práce: -zaměřování domků -dělení pozemků -věcná břemena -zaměření inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -polohopisné a výškopisné plány.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vyhotovení mapových podkladů pro projektovou činnost - vytyčení prostorové polohy budovy (zakládání staveb)

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - technické dozory staveb - administrace zadávacích řízení dle ZZVZ pro veřejné zadavatele.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Projektování elektrických zařízení

Projektová činnost ve výstavbě, zpracování PENB.

Geodetická společnost: - inženýrská geodézie - geometrické plány - podklady pro projekt - geodetické práce.

Geodetická činnost: - geometrické plány - vytyčení hranic - věcné břemeno - rozdělení pozemků. Kartografie, mapové práce.

Geodetické práce: - inženýrské geodézie.

Geodetické práce: - zaměření staveb ke kolaudaci - rozdělení pozemků - vytyčovací práce.

-Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Nabízí: -projektování pozemkových úprav -zpracování geometrických plánů -výkon zeměměřických činností -projektová činnost ve výstavbě -geografické informační systémy -činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Geodetické práce: -geodet -zaměřování domků -dělení pozemků -věcná břemena -zaměření inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -polohopisné a výškopisné plany

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba ...

Nabízí: -geologické práce -inženýrská geologie -geotechnika -hydrogeologie -vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů -vrtání studní a vrtů s délkou nad 30m -diagnostika stavebních konstrukcí -dodavatelská a investorská kontrola zemních prací.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod

Středisko Olomouc. Projekce, projektování: - dopravní - projektová a inženýrská organizace - geodetická činnost. Projektové práce v oborech železniční a silniční dopravy, pozemních staveb, městské a příměstské dopravy, sdělovací a zabezpečovací techniky. Sídlo: Dopravní projektování, spol. s r.o. Janáčkova 1194/12 702 00 Moravská ...

Stavební zaměření stávajícího stavu bytů, rodinných a bytových domů, budov a objektů. Geodetické zaměření a prohlášení vlastníka při převodu družstevního vlastnictví na SVJ.

Geodetické práce - zaměření, vytyčení hranic pozemků - geometrické plány.

-Činnost technických poradců v oblasti strojírenství a elektrotechniky -Projektování elektrických zařízení

Geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, zaměření skutečné provedení stavby, technická mapa obce a další geodetické práce.