Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

Zednictví, zednické práce - stavební a bourací práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování budov.

Marek Svěntý zajišťuje stavební práce - zednické práce - zateplování - sádrokartonářské práce.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytů, rodinných domů, průmyslových staveb - zednické práce - výměna oken a další.

Patrik Belačík provádí: - cementové potěry - renovace betonových konstrukcí - hydroizolace - zateplování - tepelně izolační omítky

Zednické a zámečnické práce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - zateplování.

Stavební práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - izolace plochých střech - demoliční práce - obkladačské práce - stavební technický dozor.

Provozovna: - Pionýrů 839, Frýdek-Místek. Stavební činnost: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - výměna oken.

Práce: - pokrývačské - klempířské - hydroizolace - zateplování plochých střech.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Firma RB IZOL s.r.o. se specializuje na sanace vlhkého zdiva, železobetonových konstrukcí a hydroizolace aplikací jakéhokoliv hydroizolačního povlaku. Mezi naše služby patří také provádění tlakové i chemické injektáže. Sídlíme v Havířově. Sanace železobetonových konstrukcí: - betonové nádrže - železobetonové vodojemy - mostní konstrukce ...

Jsme stavební firma, která zahájila svou činnost v roce 1999 se specializací na úsporu energií budov, obnovitelné zdroje, systémy větrání budov, vzduchotechniku a rekuperaci.

Stavební firma - domy na klíč - izolace - fasády - kompletní rekonstrukce - topení, vodoinstalace. Možnost splátek. Záruka až 5 let - domy na klíč až 10 let.

Firma Timo profistavby s.r.o. se sídlem v Ostravě a bohatými zkušenostmi ve stavební oblasti se zabývá aktivitami spojenými s pozemním stavitelstvím. Realizujeme pasivní, nízkoenergetické domy, zateplení, provětrávané fasády, revitalizace domů i hydroizolace. Provádíme rekonstrukce bytů i koupelen. Těžištěm naší práce v segmentu pozemního ...

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby. Stavební projekce, projektování staveb. Projekční služby: - vypracování návrhu - studie, prováděcí projekt. Projektová dokumentace: - územní, stavební řízení - skutečné provedení stavby - provedení stavby. Pasportizace, zaměření stávajících objektů. Hrubé propočty stavby, položkové a slepé ...

Stříkané izolační pěny HEATLOK SOY® a SEALECTION® 500 jsou vhodné pro všechny typy obytných, komerčních nebo průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb.

Chystáte se zateplit Váš dům? Obraťte se na zkušené odborníky! Firma COMFORT působí na českém trhu od roku 1995. Zabývá se dovozem, prodejem i montáží zatepleného a odvětraného fasádního obkladu VINYL SIDING. O profesionalitě firmy svědčí více než 4000 realizovaných zateplených odvětraných fasád na stavbách po celé České republice i v ...

Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

Práce: - hydroizolace, tepelná izolace střech - opravy plochých střech - opravy světlíků - klempířské práce - izolace základů staveb proti vlhkosti.

Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na malířství a nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy.

IZONEX Group s.r.o. se zaměřuje na zateplování, foukanou izolaci a sanaci - krémovou injektáž.

DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.

Stavební společnost zajišťuje výstavbu a rekonstrukce střech, izolace staveb. Provádíme klempířské, tesařské a pokrývačské práce. Půjčovna manipulační techniky Böcker.

Firma STRUKTMONT, s.r.o. nabízí veškeré stavební práce dle požadavků zákazníka. Stavební práce: - betonářské práce - výroba vázání armatur - přestavby objektů - zateplování fasád - rekonstrukce bytů, rodinných domů - sádrokartonářské práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - malířské práce - výroba ocelových konstrukcí ...