Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Provádíme výmalby interiérů a dekorativní malby. Lakýrnické práce Bezúklidové malování.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Natěračské práce bytových, kancelářských a jiných prostor Malířské práce bytových, kancelářských a jiných prostor.

Provádíme: -povrchové úpravy materiálu především z kovu a plastů -nátěry ocelových konstrukcí - výrobní haly, mosty, odpadní kontejnery, jezy, benziny, jeřábové dráhy a jiné provozy. Provozovna Strážnice U cihelny 1319 696 62

Pokrývačství, tesařství Malířství, natěračství

Opravy - požární zídky. Nátěr okapového systému Tesařské práce Opravy - komíny a požární zídky Čištění okapového systému - vyklízení půdních prostorů Izolace plochých střech Klempířské práce - montáž hrotového a síťového ochranného systému proti ptákům Pokrývačské práce - kompletní výměny a opravy střešních krytin, překládka staré střešní ...

Malířské a natěračské práce. Dokončovací stavební práce.

Stavební činnost, oprava, kompletní rekonstrukce: -koupelny, bytová jádra na klíč, byty. Projekty, architektonická řešení, poradenství: -koupelny -bytová jádra -interiéry bytů, rodinných domků -instalatérské, topenářské práce, elektroinstalace, vodoinstalace, malby, nátěry, obklady, dlažby, podlahy, dřevěné plovoucí podlahy, podhledy, ...

Zednické a malířské práce. Provádění obkladů, dlažeb či rekonstrukcí koupelen i bytových jader.

Stavební společnost: -nízkoenergetické a pasivní domy Betong -stavby na klíč -zakládání staveb -hrubá stavba - Porotherm, Ytong, Betong -rekonstrukce -modernizace domů -půdní vestavby, vestavba i půdní nástavby, nástavba -demolice objektů včetně zajištění recyklace -zateplení, zateplování domů - fasáda -malby a nátěry -montáž ...

Práce: -malířské -natěračské.

Zateplování a nátěry fasád, malířské práce, rekonstrukce bytů, pokládky dlažeb i obkladů a montáže sádrokartonových konstrukcí.

Kontaktní a bezkontaktní zateplení budov, opravy, fasádní nátěry a probarvené omítky. Další stavební práce: -betonáž -zednické práce -omítky, štuk -nátěry a malby -PVC -plovoucí podlahy -obklady a dlažby -sádrokartony -dekorativní omítky a kresby stěn aj.

Malířství, lakýrnictví a natěračství. Protipožární nátěry.

Dokončovací stavební práce. Malířské práce.

Malířské a natěračské služby. Provádíme zednické a sádrokartonářské práce včetně dekorativní a venkovní omítky a zateplení budov.

Malířské a natěračské práce.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Malířství, malířské práce, malby interiérů. Natěračství, natěračské práce, nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.