Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Výškové práce horolezeckou technikou -spárování panelů -zednické práce-natěračské práce -kácení stromů

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce na objektech průmyslových a občanských staveb. Nabízíme také malování kancelářských prostor a chodeb a průmyslových objektů. Realizujeme interní a externí malby.

Nabízíme: - zednické práce - výkopové práce - úklidové práce - malířské práce.

Naše firma se zabývá : -klempířské a pokrývačské práce -kompletní rekonstrukce střech včetně krovu -opravy a nátěry střech -opravy fasád-zednické práce -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -mytí nepřístupných oken -kácení nebezpečných a nepřístupných stromů -prořezávání a zkracování stromů -montáže ocelových konstrukcí ...

RENOVACE KOUPELNOVÝCH VAN - BEZ DEMONTÁŽE Ze staré vany Vám udělám novou. Bez bourání, prachu, sekání obkladů a nepořádku. Opraví se jakékoliv poškození a vana je hladká, lesklá a dobře uržovatelná, je jako nová.Možnost barevných odstínů, odstín Vám namíchám na místě dle vašeho zadání nebo dle interierových prvků.Ceny v porovnání s vložkováním ...

Práce: -tapetářské -malířské -natěračské -drobné zednické.

Malířství písma: -na sklo -na plexi -na plech -na umělé hmoty. Fasády. Fóliové písmo. Samolepící fólie. Samolepky. Velkoplošná reklama. Polepování: -automobily -výlohy. Aranžérské práce. Pískování skla, porcelánu atd. Reklamy na autoplachty.

Práce: -lakýrnické -natěračské -malířské. Služby: -nátěry fasád, střech a konstrukcí. Úpravy: -italské nástřiky OIKOS.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Činnost: - malířství a natěračství.

Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické.

Řemeslo: -malíř -natěrač -tapetář.

Řemeslo: -malíř -natěrač -lakýrník.

Stavební práce v rozsahu do 10 miliónů. Rodinné domy na klíč: -rekonstrukce -novostavby. Práce: -malířské -natěračské -obkladačské -kamenické -fasádnické. Stavba lešení. Stavební dozor. Inženýrská činnost. Projekce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytů a bytových jader -sádrokartony -obklady a dlažby -malířské práce

Provádíme profesionální malířské, tapetářské, natěračské a štukatérské práce pro bytové i nebytové prostory. Nátěry, zateplení fasád.Možnost čistého úklidu po malování.

Řemeslo: -malíř. Malířské a lakýrnické práce.

Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Služby: -přípravné a dokončovací stavební práce -zemní práce -uklidové práce všeho druhu -výškové práce -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -pokládka laminatových podlah a jiných druhů krytin -údržba a správa nemovitostí.

Veškeré malby Drobné zednické práce

Malířské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce - rekonstrukce, udržba bytů Vodoinstalatérské práce

Natěračské a lakýrnické práce