Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické

Výstavba - krby, římsy - modifikované sanační omítky Řemesla, služby - štukatérské práce - restaurátorské práce

Práce: -malířské. -natěračské. -tapetářské.

Řemesla, služby - stavební činnost - výškové práce - klempířské, pokrývačské práce - péče o dřeviny - odborný řez stromů - zakládání trávníků a záhonů - zhotovení zahrad na klíč Pronájem, půjčovna - plošina MP- 20 - horolezecké, vodácké a turistické potřeby

Služby: -malířské, lakýrnické a natěračské práce v interiéru a exteriéru objektů -lakujeme a natíráme okna, dveře, zábradlí, fasády, střechy, okapy, svody, konstrukce, sila, jímky, potrubí, mosty, energomosty, jeřáby -provádíme protipožární nátěry -výškové práce pomocí horolezecké techniky -přípravné a dokončovací stavební ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví, natěračství

Rekonstukce, opravy plochých střech: -vodotěsné izolace plochých střech -tepelné izolace plochých střech -izolace základových desek, izolace proti radonu -klempířské, natěračské, hromosvodářské práce -zednické práce -obklady výtahových nástaveb.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod - Zednictví

Lakýrnické práce Malířské práce Nátěry fasád

Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce Prodej - koberce Pokládka - koberce Montáž - žaluzie Montáž - stropní podhledy - sádrokartony Podlahářské práce

Malování pokojů a interiérů vůbec, nátěry fasád, oken, dveří a různých konstrukcí, protipožární nátěry. Renovace dveří a staršího nábytku – fládrování.

Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).

- zednické práce z kamene, cihel - dlažby - obklady - malování interiérů - sádrokartony

Malířské, lakýrnické a dokončovací stavební práce. Malování a tapetování pokojů, malování fasád. Dekorativní nátěry a speciální malířské techniky.

Zednické a malířské práce: -opravy omítek, obkladů, zdiva -zárubně, okna -bourací práce -opravy bytů -malování bytů, kanceláří -malování sklepů. Hodinový manžel.

Malířské a lakýrnické práce: -nátěry fasád, hal, domů, plochých střech, podlah, oken, dveří -malby místností, kanceláří -malování schodišť a chodeb.

Práce: -malířské -lakýrnické -sklenářské.

Lakýrnické práce. Malířské práce. Renovace eurooken.

Nabídka služeb: -míchání fasádních a interiérových barev dle vzorníků -míchání ušlechtilých omítek dle vzorníku -rozvoz zboží na objednávku -realizace nátěrů fasád i interiérových -realizace zateplovacích systémů -protipožární nástřiky -sanace vlhkého zdiva -sanace popraskaných fasád -stavební práce -technické výpočty ...

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...