Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Nátěry střech asfaltovým nátěrem. Hromosvodářské práce. Izolace střech. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce - řezání a vrtání betonu - střechy - dřevěné podlahy

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - realizace, opravy střech - montáž a výměna střešních oken.

Služby: - pokrývač - pokrývačské práce

Maloobchod, prodejna klempířského materiálu a prvků, střešních tašek, střešních oken Prodej klempířský materiál, výrobky, zboží: - tabulový plech - svitkový plech - plechové střechy (plech měď, pozink, titanzinek, nerez - žlaby, svody, venkovní parapety - plechové tabule i svitky - rovinné plechy měděné, železozinkové, ...

Stavební činnost: - revitalizace - zateplení - rekonstrukce střech - výměna oken

Naše firma Moravská Stavební se zabývá výrobou spojů dřevěných konstrukcí, tesařských konstrukcí. Zaměřujeme se na dřevostavby, stavební práce, střechy, tesařské konstrukce a izolatérské práce. Stavíme i atypické dřevostavby ať už patrové nebo přízemní. Konstrukce dřevostavby jsou skvělým řešením pro atypické domy - jsou staticky pevné a ...

Výroba břidlicových, plochých a zelených střech, obkladů, dlažeb, opláštění budov a světlíků.

Práce provádíme se zárukou: -rekonstrukce střech -tesařské práce

Rekonstrukce a zateplování domů - renovace a údržba fasád - sanace střech, podlah a lodžií - zasklívání lodžií - klempířské práce - zámečnické práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - malířské, natěračské.

Opravy a nátěry historických fasád: - vyřídíme veškerá potřebná povolení - klempířských prvků - případných sanačních prací - nátěry - nátěry fasád - historické malby - barevné řešení fasády. Krátké termíny, výhodná cena.

Sádrokartonářské práce Vestavby - rekonstrukce na klíč -rekonstrukce a opravy střech bez demontáží

Služby: - montáž střešních krytin - stavební práce - rekonstrukce střech a komínů

Specialista na ploché střechy a na střešní systémy z litých materiálů. Rekonstrukce a opravy plochých střech.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - stavební řezivo - zdící materiály - střešní krytiny. Stavební práce: - hydroizolace střech, teras, spodních staveb - podlahové vytápění - topenářské práce - podlahářské práce - montáž střech.

Provádíme: - opravy a izolace plochých střech, včetně rekonstrukcí - vodotěsné izolace základů - pokrývačské práce - izolace tepelné a zelené střechy - klempířské práce - nátěry plechových střech - horolezecké práce - hromosvody - odborné a znalecké posudky, projekty.

Práce, služby: - rekonstrukce - výškové práce - malování, malířské - klempířské práce - demolice

Tesařské a pokrývačské práce - zhotovení dřevěných konstrukcí a krovů - realizace šikmých střech.

Stavební společnost - pokrývačské práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce

Stavební činnost: - výstavba, rekonstrukce budov - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader - hydroizolace střech - klempířské, pokrývačské práce.

Služby: - izolační a klempířské práce pro průmyslové firmy a objekty

Předměty činností: - prodej vozidel Irisbus Iveco - prodej náhradních dílů a příslušenství na vozidla Irisbus Iveco, LIAZ, AVIA, PANAV, TATRA - prodej náhradních dílů SAF, WABCO, brzdového obložení PAGID - záruční a pozáruční opravy Irisbus Iveco, LIAZ a PANAV - protektorování pneumatik zastudena - pneuservis - servis chlazení ...

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace střech -půdní vestavby -opravy střech

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.