Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Řemeslo: -elektrikář. Elektroopravy a převíjení.

Stavební práce: - občanské a průmyslové stavby - demoliční práce včetně plošných odstřelů - rekonstrukce objektů, zateplení - sanační, výkopové práce - zakládání staveb - opravy komunikací a chodníku - výroba a instalace bezpečnostních prvků - dopravní značení.

Projekce, montáže: -silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace a rozvody.

Služby: -elektromontáže zařízení NN -revize el.zařízení do 1000V -montáže a revize hromosvodů -záruční i pozáruční opravy elektrospotřebičů -rozpočtování el.montážních prací -montáže datových sítí a monitorovacích zařízení -montáže, revize výměníkových stanic -prodej a nákup elektromateriálů.

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Řemeslo: -broušení skla.

Činnost: - malířství a natěračství.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

Služby: - kominické - montáž kouřovodů - revize, kolaudace - vložkování komínů - stavby a rekonstrukce komínů.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Práce zámečnické, svářečské, kovoobráběcí, lakýrnické a montážní.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

Geodetické práce: -vytyčování hranic pozemků -tvorba geometrických plánů -zaměřování skutečného stavu budov -zpracovávání dokumentace inženýrských sítí a účelových map.

Navijárna elektromotorů: -cívky -trafa -nabíječky -eldra. Opravy a revize: -svářecí agregáty. Opravy a servis: -plynové spotřebiče -elektrické spotřebiče -plynové kotle. Revize: -elektrická zařízení třídy A -elektrické ruční nářadí.

Dodávka a montáž: -solární systémy a tepelná čerpadla pro -ohřev TUV, bazénů -podlahové vytápění značek REHAU, HENCO -přitápění objektů -solární kolektory -deskové nevakuované až po trubicové vakuované značek THERMOSOLAR, VAKUSOLAR, VIESSMANN -topné systémy, kotle od všech výrobců, specializace značka VIESSMANN. ...

Zámečnictví. Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře.