Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplování fasád - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce - zednické práce. Služby: - pronájem lešení.

Vzduchotechnika, práce: - klempířské práce.

Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

Firma se zabývá následujícími profesemi: -vzduchotechnicka -klimatizace -chlazení -vytápění staveb -tlakový vzduch

Zemní práce - hloubení základů, přípojek - výkopy jam a rýh - např. tepelná čerpadla - výkopy pro bazény, septiky - výkopové a zahrnovací práce pro inženýrské a telekomunikační sítě - úpravy a čištění vodních toků, rybníků - úpravy terénu.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

Tesařské a pokrývačské práce - kompletní dodávky střech - krovy - roubenky - pergoly - přístřešky, garážové stání. Dodávka - střešní krytina - stavební řezivo.

Jeřábnické práce s autojeřábem TATRA 815 AD - 28.

Činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Truhlářství - opravy starožitného nábytku - renovace a výroba historických dveří a dřevěných konstrukcí.

Truhlářská a pilařská výroba: Truhlářství: - výroba špaletových dřevěných oken - výroba vchodových a bytových dveří - výroba kuchyňských linek včetně drátěného programu a vestavných kuchyňských spotřebičů - kompletní dodávka kuchyní včetně montáží - výroba schodišť - tesařské práce Pilařská výroba a obchod: - prodej stavebního ...

Práce: Zakázková výroba schodišť včetně zábradlí: - výroba masivních dřevěných schodišť včetně zábradlí v dřevinách dle přání zákazníka olepovaných i samonosných - pro povrchovou úpravu používáme vodní a speciální otěruvzdorné nebo protiskluzové laky. Zakázková výroba nábytku: - nábytek pro kanceláře, dětské a obývací pokoje v provedení ...

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -nábytek.

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Truhlářství. Výroba: - okna - dveře - schodiště - výlohy. Restaurování.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Bytový nábytek. Stavební truhlářství. Zahradní truhlářství. Zámečnictví. Prodej: - masivní dřevo - lamino - kování - dřevěné brikety.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna včetně EURO -dveře -interiérové schody -obklady -nábytek. Výroba: -bytové doplňky.

Zakázkové truhlářství. - výroba kuchyní - výroba nábytku - interiérový nábytek - výroba z masivu i lamina

Truhlářské práce, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - zahradní altány, pergoly - interiérový nábytek z dýhy, lamina i z masivního dřeva: - předsíně, vestavěné skříně, šatní skříně - postele - dětský nábytek - žebřiny - parkety - dveře - schodiště.

Truhlářské práce. Tesařké práce. hlaví činnost výroba . -eurookna -euro dveře - vchodové -zimní zahrady

Truhlářství: - dětské pokoje - obývací stěny - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnicové sestavy - kancelářský nábytek - obklady stropů a stěn - renovace kuchyňských linek - dveře, okna, příčky, schody - balkonové a plotové dílce - zajistíme bezproblémové vrtání do panelů - na přání zákazníka provedeme zakázku včetně ...

Truhlářské práce Zabýváme se výrobou oken, dveří, nábytku, schodišť a ostatních výrobků ze dřeva na vaše přání.