Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Pokládka zámkové dlažby na klíč, výkopové práce, bourací práce, zednické práce.

Dodávka, pokládka - podlahové systémy: - průmyslové podlahy - PVC Anico desky - lité podlahy - betonové podlahy - anhydritové podlahy (potěry) - epoxidové podlahy (stěrky) - lehčené betony - sportovní povrchy - interiérové podlahy. Sídlo společnosti: - Ptašínského 308/5, Brno - Královo Pole.

Jsme specialisty na práce ve výškách a nad volnou hloubkou pomocí horolezecké techniky. Umíme spolehlivě zajistit profesionální řešení a odborné provádění prací na špatně dostupných objektech v jakýchkoliv výškách či v nebezpečných a uzavřených prostorech, průmyslové a stavební nátěry ve výškách, realizace střech, klempířské a pokrývačské práce, ...

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá foukanou izolací, solárním ohřevem vody a fotovoltaickými elektrárnami pak je SKY DTV s.r.o. tou pravou volbou pro vás. SKY DTV s.r.o. je společnost s ručením omezeným, která byla založena v roce 2019 a naleznete ji na adrese Hlávková 447/5, Ostrava. Firma je průkopníkem v oblasti ...

Zajistíme kompletní rekonstrukci bytu a bytového jádra. Provádíme zednické a obkladačské práce, elektroinstalace, vodoinstalatérské práce. Působíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karviné.

Výškové práce: -čištění, opravy fasád. -nátěry konstrukcí. -mytí oken výškových budov. -odstraňování sněhu ze střech.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru. -kuchyňské linky. -dveře. -schodiště. -altány, pergoly, terasy.

Topenářské a vodoinstalatérské služby. Zámečnické práce.

Instalační a stavební práce: - údržba, opravy, rekonstrukce, revize - plyn.

RB Stav - Zajistíme kompletní stavební práce od A až po Z! Rekonstrukce bytů, rodinných domů, koupelen, ale i montář sádrokartonů, malířské práce a mnohem více!

Sádrokartony Vilém Vengrin realizuje zateplování fasád, montáž sádrokartonů, podhledy. Společnost provádí kompletní stavební činnost - stavba rodinných domů na klíč, zednické práce.

Práce: -zednické. -rekonstrukce domů. -rekonstrukce koupelen.

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -montáž střešních oken.

Stavební činnost: - haly, střechy, fasády, ocelové konstrukce - hydroizolace - střešní pláště - generální dodávky, opláštění budov staveb. Stavební montáž: - střešní světlíky a zařízení pro odvod od kouře a tepla - RWA - hliníková okna, dveře a prosklené fasády - ocelové konstrukce - hliníkové systémy - fotovoltaické ...

Společnost JD-BAU s.r.o. provádí demolice a přípravu staveniště.

Spratek - elektro s.r.o. zajišťujeme montáž silnoproudé i slaboproudé techniky, komplexní služby v oboru po celém MSK kraji.

Firma MP verband s.r.o. podniká v oblasti elektromontáží a elektroinstalací. Specializujeme se na fotovoltaické elektrárny a komplexní elektroinstalace.

tiskařská služba, výroba tonerů, prodej IT, BOZP, elektrikářské práce

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek