Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Podlahové a radiátorové topení, solární systémy, zalití podlahy anhydritem, tepelné čerpadla a kotelny.

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Satvební práce. Zednické práce. Zateplování fasády.

Zateplování. Stavební činnost.

Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.

Michal Boško - P&M podlahy z Rapotína v Olomouckém kraji se zabývá pokládkou a renovací podlah. Naši pracovníci odváději kvalitní práci za přijatelné ceny. Dalšní naší činností je také nákup a prodej nového materiálu jako jsou koberce, PVC a vinylové krytiny, dveře - vchodové i interiérové. Současně zajistíme odstranění starých krytin. Na požádání ...

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a ...

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.

Jsme stavební firma, která se zabývá kompletní stavební činností a generální dodávkou staveb a to jak v bytové a občanské výstavbě, tak také v průmyslové výstavbě. Služby: - kompletní stavební činnost, - generální dodávka staveb, - novostavby, rekonstrukce, - zateplování budov, bytů, domů, škol, - střechy - tesařské, pokrývačské, ...

Naše firma se již od roku 2001 zabývá štukatérskou činností. V rámci naší činnosti rekonstruujeme historické objekty, fasády a také interiéry. Současně také nabízíme zařízení oplechování i výmalbu objektů. Samozřejmostí je spolupráce s odborníky a restaurátory jiných profesí. K restaurování původní štukové výzdoby i k výrobě nových štukových ...

Společnost Josef Morkus se zabývá realizacemi staveb z přírodních ale i konvenčních materiálů. Zejména pak hliněnými omítkami, spárováním roubenek, konopnými izolacemi, marockým štukem a souvisejícími činnostmi při rekonstrukcích starých domů, památkových objektů, anebo stavbě nového nízkoenergetického domu. Praxe v oboru a znalost materiálu nám ...

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Montáže, opravy a revize: - vyhrazená elektrická zařízení - trakční vedení celostátních drah tramvajových a trolejbusových drah - komplexní rekonstrukce trakčního vedení - opravy a údržba SpS, TS, trakčního vedení.