Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: - geodézie ve výstavbě - geometrické plány - geodetické měření interiérů - monitoring stability stavebních objektů - monitoring krajiny ovlivněné důlní činností - geodetická kontrola geometrických parametrů lanových drah

Montáž, prodej, dovoz: - voda, topen, plyn - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace bez venkovní jednotky - kotle všeho druhu - obklad, dlažba.

Těžba, výroba, prodej: - mramor - žula - pískovec. Zpracování přírodního kamene. Výrobky ze štípaného kamene. Výrobky z řezaného kamene.

Stavební firma JPS Zajišťování stavebních, zemních a výkopových prací. Pokládky dlažeb, stavby na klíč včetně rozpočtových dokumentací. Internetové připojení jesenicko.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - stavby a rekonstrukce domů i bytů - koupelny

Firma Jan Beneš se specializuje na prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu. V našem širokém sortimentu naleznete kotle, radiátory, krby, ohřívače, čerpadla, krbové vložky, čerpadla či koupelnové vybavení. Vybírat můžete i z pohodlí Vašeho domova, prostřednictvím našeho e-shopu. Prodej, e-shop: - vodoinstalační a topenářský materiál - ...

Stavební práce: - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader, koupelen - foukaná izolace - zednické práce.

Truhlářství, podlahářství.

Kamenické Práce.Renovace a Opravy Hrobů.

Rekonstrukce, výstavba. - všechny druhy interierních i exteriérních prostor v bytové i nebytové oblasti na klíč. Práce. - malířské, malířství - zednické, zednictví - tesařské - obkladačské - podlahářské - elektrikářské - sádrokartonřáské, sádrokartony Knauf - minerální podhledy - dekorativní omítky a malby JUB - sádrové ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářské práce, nástrojářství. Obrábění kovů, kovoobrábění: - frézování - soustružení.

Nabízím služby domácnostem i podnikům v oblasti revizí elektrických zařízení a projektování. Provádím jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Působím v oblasti okresu Jeseník. Více zde: http://www.revize-elektro-gatner.cz/

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektové dokumentace pro ohlášení stavby - studie stavby - vizualizace - průkaz energetické náročnosti budov. Truhlářská výroba - přístřešky, pergoly, altány, zahradní domky - dveře, okna, zábradlí. Zámečnická výroba - brány křídlové a posuvné, branky, oplocení - ocelové konstrukce - ...

Vodo - topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Montáže opláštění a střech průmyslových budov - montáž obvodových opláštění včetně všech souvisejících prvků montovaných fasád - izolace střech. Školení BOZP

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.

Činnost - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce - natěračské práce. Výstavba - pergoly a suchá stání.

Práce, služby: - izolace - zateplování

Práce, služby: - zedník, zednické - izolace - pronájem lešení