Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektromontážní a elektroinstalační práce pro ČEZ.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zabýváme se stavebními a natěračskými pracemi, zateplováním fasád a také prodejem barev a laků nejen v Šumperku, ale také v Olomouci. Zaměřujeme se na tyto služby: - stavební činnost (rekonstrukce, výstavba) - revitalizace bytových a nebytových domů - revitalizace panelových domů - ...

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky: -stavební, montážní výškové práce -spárování panelových domů -opravy, rekonstrukce komínů -nátěry konstrukcí ... . Správa, údržba nemovitostí: -mytí, čištění, nátěry, opravy ... . Technické služby: -servis lakovacích kabin -čištění suchým ledem.

Prodej, montáže: - plastová a hliníková okna a dveře značky DOLS - sekční garážová vrata Kružík. Zednické práce.

Naše firma s dlouholetou tradicí, vznikla v roce 1997, Postupem času a díky požadavkům některých zákazníků jsme rozšířili naši nabídku prací nejen na práci se dřevem ale i LDD materiálem. V naší nabídce je nepřeberné množství výrobků, které vyrobíme přímo na Vaše přání. Nabízíme 3D vizualizace, poskytujeme odborné rady. Naší hlavní prioritou je ...

Provádíme: - autorizované měření emisí středních spalovacích zdrojů - revize, čištění, kontrola spalinových cest - čištění kotlů, komínů na pevná i plynná paliva - měření komínového tahu - zjišťování úniku CO a plynu detektorem - poradenská činnost

Provádíme: - autorizované měření emisí středních spalovacích zdrojů - revize, čištění, kontrola spalinových cest - čištění kotlů, komínů na pevná i plynná paliva - měření komínového tahu - zjišťování úniku CO a plynu detektorem - poradenská činnost

Práce: - izolace proti vodě pomocí foliových systémů, hydroizolace - realizace, rekonstrukce - střechy - izolace spodních staveb

Zakázková výroba: - kuchyně a nábytek z lamina - vybavení interiérů. Provozovna Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Dřevostavby Michlovský. Tesařství. - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zahradní domky, pergoly, altány - půdní vestavby, vikýře - venkovní terasy - brány, ploty - dřevěné obložení.

Klempířské a pokrývačské práce včetně dodávky materiálu, rekonstrukce a opravy střech, novostavby, montáž střešních oken, nátěry klempířských prvků, izolace plochých střech.

Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy vodních toků, čištění rybníků - výstavby nových rybníků - svahování v nedostupném terénu - úpravy sjezdovek

Výroba měřících rámů, výroba zakázkové elektroniky. Elektroinstalace. Elektromontáže. Projekční činnost. Dodávky strojních zařízení.

SZA-STAV, s.r.o. - provádění staveb: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády - obklady a dlažby - půdní vestavby - přestavby bytových jader - vyměřování objektů - oplocení objektů - autodoprava nákladní - zemní práce - školící centrum.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce: - pokrývačské, tesařské a klempířské

Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - tesařské a pokrývačské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - schodiště

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - mobilní prodejny - vybavením interiérů prodejen

Širokou škálu stavebních prací Vám poskytne firma Milan Skopal. Věnujeme se výstavbě rodinných domů, rekonstrukcím, zednickým, podlahářským a obkladačským pracem, malování, tapetování a také terénním úpravám. Sídlo firmy naleznete v obci Hrabenov, okres Šumperk. Stavební činnost, práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zednické ...