Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kuchyňský nábytek. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru.

Klempířské a pokrývačské práce: -veškeré oplechování ze všech druhů plechů, falcované krytiny, trapézové a profilovací -pokládka všech druhů krytin, včetně střešních oken. Práce provádíme především v Plzeňském kraji, po domluvě celá ČR.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba kuchyní.

Sklenářství: -zasklívací systémy -zasklívání lodžií -zámečnické práce.

Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Práce: -pokrývačské -klempířské -výškové -montáž střešních oken.

Podlahářské práce. Lepení koberců a svařování lina. Broušení a lakování parket. Stavební úpravy (malování). Prodej: -korek antistatik+práce -parket -lina -PVC* -koberce -unifil -plastové lišty. Pokládání koberců a lina.

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Střešní práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střechy na klíč -oprava, celková obnova střešního pláště.

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Stavební práce. Autodoprava.

Truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -stoly, židle -dveře, okna.

Sklenářské práce: -zaslívání,řezání skla -výroba izolačních dvojskel -zrcadla -akvaria. Rámování obrazů. Prodej: -sklo -porcelán. Broušení,vrtání skla.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Nástrojářství. Výroba: -řezné nástroje -nástrojové systémy.

Práce: -malířské -natěračské -zateplování fasád.

Těžba a prodej haldového kameniva-lupku (ČSN 721002) -dovoz na místo vozidly T 815 nebo LIAZ. Výroba letku a dalších nosičů lesklého uhlíku pro slévárenské formovací a jádrové směsi, Výroba antuky. Zemní práce, autodoprava: -TATRA T 815 – sklápěč (možno i s vlekem) -ŠKODA 18.33 SB – sklápěč (možno i s vlekem) ...

Prohlubování kopané studny vrtem - vyhledávání vodního zdroje Montáž - čerpadla Prohlubování kopané studny vrtem - vyhledávání vodního zdrojeopravy a čištění - studny