Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej, kompletní montáž, servis a revize: -plynové spotřebiče a zařízení -příslušenství -domovní plynovody (zemní plyn, propan-butan).

Umělecké sklenářství: -výroba a oprava chrámových oken památkových objektů do olova -vitráže do interiéru -pískování skla -sklenářské práce.

Inženýrskogeologický průzkum. Zajištění geologických podkladů pro založení staveb - vrstvení zemin pod základem, mechanicko-fyzikální parametry jednotlivých zemních poloh.

Kominictví - prohlídky komínů vč měření úniku CO - vložkování komínů - montáže 3-slož.komínů - odstraňování závad na komínech a kouřovodech - konzultace a poradenství - předprojektová příprava - havarijní služba Pracujeme 25 let bez jediné reklamace - poskytujeme dokonalý servis se zárukou! Vše objednáte telefonem!

Provádíme veškeré stavební práce od základů až po střechu. Novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby, nástavby, zámkové dlažby, zemědělské stavby, zateplení, sádrokartony, obklady, dlažby.

Vodoinstalatérství, topenářství, izolatérství.

Výkon zeměměřických činností

Výroba, prodej a montáž - mříže rolovací, pevné, nůžkové - brány vjezdové, posuvné, křídlové, kované - garážová vrata sekční, výklopné, rolovací, průmyslové Povrchové úpravy - žárové zinkování Kovovýroba - zámečnictví

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Velkoobchod a maloobchod

Práce, řemesla: -výstavba rodinných domů na klíč -dlaždičské a obkladačské práce -výstavbu plotů z KB bloků -zemní práce -rekonstrukce -bourací práce -podlahářské práce Služby: -autodoprava nákladní Maloobchod, prodej, dodávka -stavební materiály, -beton Pronájem, půjčovna -stavební stroje -kontejnery na sutě ...

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -plynařské. -čištění domovních odpadů. -jádrové vrtání. -rozmrazování topení.

Kominictví. Revize, čištění, vložkování, montáž: -komínů. -komínových systémů.

Zateplování Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Stavební práce, rekonstrukce - rodinné domy - byty - bytová jádra Zednické práce Demolice

Prodej, montáž: - PVC - linolea - koberce - plovoucí podlahy - dveře interiérové - zárubně

Topenářství Vodoinstalatérské práce

Zakázkové truhlářské práce: - kuchyně - kancelářský nábytek - ostatní nábytek (vestavěné skříně, dětské pokoje, ...)

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Truhlárna - výroba, prodej kuchyňských linek, zařízení do škol, kancelářský nábytek a vestavěné skříně.

montáže a opravy elektroinstalace, servis veřejného osvětlení, hromosvody, elektronické zabezpečení, elektromontáže, elektrické rozvody v bytech, rodinných domech

Revize elektrických zařízení, spotřebičů a hromosvodů v rozsahu E2A do 1000Vst. a 1500Vss.

Truhlářství. Výroba: -masivní nábytek -kuchyňské linky, skříně -kancelářský nábytek -balkony, dřevěné doplňky staveb -dveře, okenice -celodřevěné schodiště.