Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - zateplování domů, fasád - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - bytová jádra - foukaná izolace

Stavební činnost: - zemní a výkopové práce - inženýrské sítě - hrubé stavby - rekonstrukce

Výroba: -papírenské stroje. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Geodetické práce vyhotovení geometrických plánů vytyčení hranic pozemků práce v inženýrské geodézii.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - vodo, topo.

Činnost: - kovovýroba - rekonstrukce - truhlářské práce - tesařské práce - dřevostavby Výroba, prodej: - stavební řezivo

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Kovovýroba: - kovoobrábění - CNC obrábění - zámečnické práce.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře -interiéry.

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Jaroslav Vyšata dodává hromosvody na klíč včetně revizní zprávy. Nabízíme Vám - montáže, opravy, revize hromosvodů - doprava zdarma ( montáž po celé ČR ) - cenová nabídka zdarma. Hromosvod nainstalujeme na: - rodinné domy - bytové domy - školky, školy - kostely - haly a jiné průmyslové objekty - solární elektrárny.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - výstavba veřejného osvětlení.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Firma CJ Podlahy provádí podlahářské práce v regionu Tachov a okolí i v příhraničí. Pokládka všech druhů podlah, renovace parket. Řemeslo, práce: - podlahář - pokládka plovoucích podlah - renovace parket.

Pila. Dřevovýroba pro stavební účely, palety. Truhlářství.

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.

Provádíme rekonstrukce bytu, koupelny na klíč. Poradíme vám jaké kvalitní vybavení jako sprchové kouty, vany, umyvadla pořídit, aby vám co nejdéle sloužily. Zednické a instalatérské práce.

Nákladní doprava. Zemní práce. Výstavba a opravy komunikací. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Prodej: -střešní krytiny -klempířské prvky + nářadí. Péče o zeleň: -realizace zahrad -rizikové kácení stromů.

Truhlářství. Umělecký truhlář: -restaurátorství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -kulečníky.

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Stavební firma: -stavby domů na klíč -zednické práce -sádrokaronářské práce -servis plynových kotlů značky BUDERUS -zemní práce. Služby: -autoservis