Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektroinstalace Montáž - čerpadla Opravy - čerpadla Vodoinstalace

Pokrývačské práce Pokládka a opravy střešních pláštů. Krytiny betonové, pálené, plechové, vláknocementové a další. Tesařské práce Krovy, pergoly, altány, přístřešky - dodávky, rekonstrukce, opravy. Klempířské práce Stavební klempířství, falcované krytiny, fasádní prvky.

Výroba - pomníky - nápisní desky Pohřební služba - převozy zesnulých - pohřby, církevní pohřby, kremace s obřadem, kremace bez obřadu - prodej doplňkového zboží pro pohřbyprodej - pomníky - nápisní dedsky

Truhlářství, podlahářství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Vodoinstalatérství, topenářství

Hledáte instalatéra, topenáře v okolí Stříbra? Praskly Vám trubky, nebo Vás zlobí topení? Obraťte se na nás. Nabízíme rychlé a kvalitní instalatérské a topenářské práce všeho druhu. Potřebujete instalační materiál, sanitární techniku, sháníte kotel? To vše a daleko více najdete u nás. Nabízíme prodej instalačního materiálu. Provádíme ...

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství Zednictví

Pořez kulatiny na pásové pile Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně Obkládání - schody

Vestavba termoizolací dodávkových automobilů. Vnitrostátní přeprava zboží. Truhlářství. Zemědělská činnost.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Prodej, montáž: -topení, voda, plyn -koupelny -kotle na tuhá paliva, plyn, dřevo, pelety KOVOTHERM, JUNKERS, VAILANT, PROTHERM, EKOEFEKT, CARBOROBOT, VIADRUS, ATMOS, DAKON, OPOP -otopná tělesa RADIK, KERMI, DIANORM -potrubní systémy OSMA, PIPE-LIFE, EKOPLASTIK, SUPERSAN -zdravotní keramika JIKA, KERAMAG, RAVAK, AGNERPLAST, ...

Provádíme veškeré elektroinstalace včetně rekonstrukcí a oprav. Zajišťujeme přihlášky a revize k stávajícím i novým odběrům. Nabízíme montáže a opravy domácích telefonů.

Výkopové práce: -práce moderním strojem řady FERMEG 965 -lžíce 400mm, 600mm, 900mm -hloubkový dosah až 6m -nakládání čelním nakladačem -úprava terénu svahovací lžící -přibližování dřevní hmoty -těžební práce motorovou pilou.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů a hal -rekonstrukce panelových domů -zateplování a revitalizace panelových domů, fasády -ostatní stavební činnosti včetně zemních prací.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Podlahářské práce. Pokládka a prodej: -lina -koberce -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korek -parkety. Renovace dřevěných podlah a parket.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Vodoinstalaterské služby voda, topení, kanalizace, plyn

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.