Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Montáž a opravy průmyslové elektroniky.

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Sanační a kanalizační práce.

Provádíme: - izolace střech - izolace tepelná - krytina živičná.

Činnost skončena. Kominictví: - vložkování komínů, revize - posudky komínů - třísložkové komíny - stavby a opravy komínů - odvoz a přívoz materiálu - veškeré kominické práce - vymetáné komínů - oprava lávek a vykýřů - vybírací a vymetací dvířka.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Montáže: - rozvody vody - kanalizace - ústřední, klasické, podlahové. Výroba: - elektrické přímotopné kotle PF - komponenty pro ústřední topení podlahové i klasické. Prodej: - plynové kotle BERETA, REMEHA, VAILLANT - materiál pro montáž ústředního topení - uzávěry, izolace.

Prodej a pokládka podlahových krytin: - koberců, lin, PVC, korků, gumolina.

Stavební firma: - zateplení objektů - sádrokartonové systémy - regenerace objektů.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Pilavýroba - řezivo Tesařské prácevýroba - vazníky Truhlářské práce Prodej - palivové dřevo Pokrývačské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Stavby a rekonstrukce domů, venkovní úpravy, bytová jádra, koupelny, kuchyně, zednické práce, výkopové práce, obkladačské práce, chodníky, instalatérské práce a další.

Drobné zahradní stavby - pergoly, altány Osvětlení Elektroinstalační prvky - kabeláž k automatickým závlahám - elektroistalační prvky k vodním stavbám Úklidy pozemků po stavební činnosti (s možností následné zahradní realizace) Geodetické práce - geodetické zpracování podkladů - výškopis a polohopis ...

Zabýváme se: - stavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů na klíč - betonové samonivelační lité podlahy - anhydridové samonivelační podlahy

Naše služby: - mezinárodní, tuzemská autodoprava - jeřábnické práce - stěhovací služby.