Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost: - rekonstrukce interiérů - montáž sádrokartonu - podhledy - akustické, protipožární příčky - montáže obložkových zárubní - půdní vestavby.

Práce: - pokrývačské - klempířské - odklízení sněhu, ledu ze střech - kácení, prořez stromů pomocí horolezecké techniky.

Maloobchod, prodej, montáž a servis oken, dveří a vrat. Montáž stínící techniky, rolet, garážových vrat, zasklených lodžií a parapetů. Nabízíme Vám: - okna běžná, moderní i s lepeným sklem - vchodové dveře - posuvné-zdvihací systémy - rolety - větrání - garážová vrata - fasády - zimní zahrady - vnitřní ...

ramovaní obrazu, sklenařství, truhlařske prace

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - rekonstrukce - krby - sádrokartony

Služby: - montáž sádrokartonu - minerální podhledy

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž čerpadel - rekonstrukce koupelen

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - sádrokartonářské práce

Činnost: - výškové práce - arboristické služby

Práce, řemeslo: - truhlářství - pila

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - dětské pokoje

Práce: - klempířské - pokrývačské

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - dveře, vrata

Kominictví MB pan Zdeněk Pilař provádí veškeré kominické práce. Mezi služby které svým zákazníkům nabízím patří čištění, frézování a vložkování komínů, tlakové zkoušky spalinových cest či odborné posouzení stavu komínu. Dále také prodáváme komínové vložky, kouřovody a komponenty. Sídlíme ve městě Mladá Boleslav na ulici Havlíčkova 456/1. Práce, ...

Řídící systémy PLC - automatizační technika - náhradní díly pro automatizační techniku SIEMENS Repase, opravy i výkup PLC

Společnost RYKO, a.s. se vyvinula z firmy RYKO s.r.o., která v procesu privatizace veřejnou soutěží získala někdejší Železniční opravny a strojírny v Děčíně. Naše hlavní činnost je zaměřena na opravy a revize železničních nákladních vozů, zámečnictví, kovovýrobu nebo truhlářství. Provádíme rekonstrukce i modernizace vagónů za účelem zvýšení ...

Prodej, pokládka: - přírodní kámen(balkánská rula, žula, čedič).

Nabízíme komplexní služby v oblasti elektromontážních prací. Naše služby: - revize elektrospotřebičů - projekční a elektromontážní práce - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé instalace, slaboproudy Rozvody nízkého a vysokého napětí - elektronických požárních a zabezpečovacích systémů - rozvody datové a rozvody ...

Tesařství - výroba krovů - altány - dřevěné tesařské konstrukce - pergoly - přístřešky - stání pro auta - zahradní domky.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.