Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární systémy REGULUS, JUNKERS, IMMERGAS

Již více jak 20 let zajišťujeme: - měření radonu na stavebních pozemcích - radonový index - krátkodobá měření radonu v budovách Stanovení radonového indexu stavebních pozemků. Měření radonu v objektech před rekonstrukcí a kolaudací. Minimální dopravní náklady účtujeme z regionálních center: Česká Lípa Hradec ...

Kominictví Rychlé a kvalitní kontroly komínů Provedeme kompletní kontrolu komínového tahu, průduchu, stavu kouřovodu a spalinových cest.

Provádíme: - montáž a údržba veřejného osvětlení - elektroinstalační práce - stěhování těžkých břemen a výrobních celků

Zajišťujeme: - zemní práce - výkopové práce - hloubení základů rodinných domů - hloubení základu komerčních objektů - terénní úpravy.

Montáž, opravy, revize: - elektrické zařízení - hromosvody.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební práce. Montáž: -sádrokartony půdní vestavby, příčky, podhledy, bytová jádra -elektroinstalace. Práce: -malířské -úklidové.

Práce: - pokrývačské - zednické - sádrokartonářské.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek - kancelářský nábytek - podlahové krytiny.

Provádíme plynofikace včetně vypracování projektové Dokumentace, revize a spuštění Prodáváme a montujeme: Kotle na plyn i tuhá paliva Ostatní plynové spotřebiče Klasické a podlahové vytápění z kovu a plastu Vodoinstalace, sanitární zařízení a vybavení koupelen Provádíme záruční a pozáruční servis plynových kotlů značek Buderus a Protherm

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí