Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební práce - rekonstrukce rodinných domů, bytů, fasády, zateplení, podlahy, zámkové dlažby, sádrokartony a jiné.

Hydroizolace a sanace betonových konstrukcí, včetně konstrukcí zatížených vysokým tlakem vody a konstrukcí vystavených působení agresivních chemikálií v rozsahu pH 3-11. Zajištění vodotěsnosti jímek včetně certifikátu těsnosti. Odstanění vlhkosti cihelného a smíšeného zdiva.

Nabízím zakázkovou výrobu a montáž kuchyní, nábytku, dveří, schodišť, pergol a mnoha dalšího.

Udělen certifikát ČSN EN ISO 9001:2001. Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení pověření TÚ pro práce v JTS. Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Výroba, instalace, opravy: -elektronická zařízení -elektrické stroje a přístroje. -vzduchotechnika -chladící ...

Práce: -topenář -instalatér voda -plyn. Prodej, servis: -kotle JUNKERS.

Zámečnictví. Kovovýroba: -kovové prefabrikáty pro stavby -kovové konstrukce -kotle, tělesa -kontejnery -torkretovací stroje SSB -stroje na stříkání betonu -vrtací sloupy VS1, VS4K -vrtací kladiva VK22, VK29, VKS45.

Výroba: -zámečnická -kovovýroba -kovářské práce -vrata, vrátka, zábradlí, svodidla, mříže -přístřešky z polykarbonátu -výrobky z nerezu, ocelové konstrukce -zámky. Výroba, montáž: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních ...

KOMPLETNÍ GEOLOGICKÉ, HYDROGEOLOGICKÉ SLUŽBY A SLUŽBY V OBLASTI STAVEBNÍ GEOLOGIE - měření radonového indexu na pozemcích - měření radonu v objektech - hydrogeologické vyjádření – posudky k žádosti o povolení odběru podzemní vody a pro likvidaci odpadní a dešťové vody zasakováním do horninového prostředí - inženýrská geologie, posouzení ...

Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.

Stavba a vložkování: -komíny. Stavba a rekonstrukce krbů, grilů a udíren včetně prodeje kamen.

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

RenovMal Renov mal: -tesařství -tesařské práce.

Podlahové centrum: -podlahářské práce -parketářské práce -velkoobchod s dřevěnými podlahami.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Kominictví: -vložkování komínů -měření účinnosti spalování do 200km -možnost zajištění frézování komínů -revizní zprávy.

Podlahové studio. Velkoobchod a maloobchod, prodej a pokládka: -podlahové krytiny koberce, lino, PVC, korek -plovoucí podlahy laminátové -lišty PVC, lepidla, podlahové tmely -vše včetně pokládky.

M.O. profiomítky Nabídka strojních omítek. provádíme jak vnitřní, tak venkovní omítky v různém provedení.

Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -silové rozvody NN 220-380V -uzavřené kamerové systémy -průmyslová televize -vstupní kartové systémy -mechanické zabezpečení ...

Kompletní pokrývačské práce: -ploché střechy -šikmé střechy -pálená i betonová taška, šindel, eternit, profilovaná i plastová krytina, asfaltové i živičné pásy. Tesařské práce: -krovy -bednění -laťování -palubky, atd. Střešní okna. Ateliérová okna.

Provádíme montáže sádrokartonových systémů, minerálních kazetových podhledů, půdní vestavby, příčky, předstěny, zateplení interiéru, včetně materiálu a dopravy. Držitel certifikátu RIGIPS, KNAUF, OWA. Nabízím ubytování v penzionu, apartmány.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Montáž a servis: -měřící a regulační technika. Výroba: -NN rozvaděče. Výstavba investičních celků: -měření a regulace technologických celků -automatické systémy řízení -průmyslové a domovní elektroinstalace -systémy protipožární ochrany -elektrovýroba -automatizační technika -polní instrumentace -montáž a dodávka Moeller ...

Podlahové centrum. Maloobchod, prodej, pokládka: -dřevěné, laminátové podlahy Meister -lina, PVC -kusové koberce, běhouny, deky, přehozy, ubrusoviny, molitany, rohožky, izolace.