Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Montáž a servis: -měřící a regulační technika. Výroba: -NN rozvaděče. Výstavba investičních celků: -měření a regulace technologických celků -automatické systémy řízení -průmyslové a domovní elektroinstalace -systémy protipožární ochrany -elektrovýroba -automatizační technika -polní instrumentace -montáž a dodávka Moeller ...

Podlahové centrum. Maloobchod, prodej, pokládka: -dřevěné, laminátové podlahy Meister -lina, PVC -kusové koberce, běhouny, deky, přehozy, ubrusoviny, molitany, rohožky, izolace.

Stavební práce: -obkladačské práce -zednické práce -zateplovací práce -rekonstrukce koupelen -pokládky zámkové dlažby -stavby plotů.

Stavby inženýrské a občanské: -dodávky staveb na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zateplování budov včetně fasád.

Veškeré kominické práce. Revize. Vložkování komínů.

Práce. -natěračské -malířské -stavební úpravy, dokončovací stavební práce -sádrokarton, fasády -rekonstrukce kuchyně, koupelny, obklady -kladení podlahy, krytiny -kuchyňské linky a truhlářské práce -elektro do 12 kV.

Instalatérské práce. Dodání, montáž, výměny a opravy: -vodoinstalační zařízení -rozvody voda -přípojky pračky, myčky -odpady rozvody, čištění -zajištění kompletní rekonstrukce koupelen(včetně stavebních prací, a obkladů) -havarijní služba tel.606220784 běžné opravy do 24 hodin.

Zemní práce strojním traktorovým bagr-nakladačem Fermec MF.

Prodej, montáž a servis: -stínící, protisluneční technika rolety, žaluzie, markýzy -silikonové těsnění. Návrh a realizace: -vstupní očistné rohože. Kompletní úklidový servis: -mytí oken -čištění koberce, čalounění, křišťálové lustry, omítky, fasády, chodníky atd. -úklid po malířích -kolaudační úklidy -stavební a ...

Projekční činnost a montáž: -ústřední vytápění, topení -kotle plynové, elektrické, dřevní -venkovní teplovody -výměníkové stanice -plynové rozvody NTL, STL vnitřní a venkovní -rozvody PB propan-butan -tlakové zásobníky -olejové kotelny. Firma neprovádí drobné opravy u spotřebitelů.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Elektrikářské práce: -elektroinstalace -rekonstrukce -přípojky -opravy -přihlášky k odběru -revize.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Geodetické práce: -geometrické plány-vyhotovení -vytyčení vlastnických hranic -zpracování dokumentace geodetické pro komplexní pozemkové úpravy, důlně-měřické -inženýrská geodézie -zaměřování a vytyčování stavby, inženýrské sítě -účelové mapy velkých měřítek -měření hloubek sonarem -tvorba GIS, MIS -digitální modely terénu a ...

Práce: -elektroinstalační -montáž elektro -projekční činnost -silnoproudé rozvody -slaboproudé rozvody -protipožární ochrana -revize.

Výroba a prodej nábytku Příbram. Čalouněný, nečalouněný, bytové doplňky, nábytek na míru, ložní prádlo, prodej na splátky i bez navýšení, konzultace, zkušenosti z výrobou a prodejem více jak 15 let.

Naše ryze česká společnost je prodejcem a distributorem výrobků několika zahraničních firem. Naší hlavní náplní je maloobchodní, velkoobchodní, elektromontážní a poradenská činnost a v oblasti LED osvětlení, za využití celéhoho portfolia produktů LED technologie jako jsou LED žárovky, LED trubice, LED reflektory a další ... s vlastním provozem ...

Instalatérské, topenářské práce, rozvody plynu, kanalizace. Práce pro firmy i soukromý sektor. Podlahové vytápění: -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI. Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez dle zakázky a přání zákazníka.