Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tesařství a pokryvačství. Montáže sádrokartonů a tepelných izolací.

Elektroinstalace, elektromontáže: -silnoproud -slaboproud -zabezpečovací systémy. Výroba: -rozváděčů NN do 1000V.

Společnost EDTS ENGINEERING, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá vytvářením rozsáhlých projektů s aplikací elektrických pohonů, PLC, PC a implementací software při výrobě nových nebo rekonstruovaných strojů a technologických zařízení. Nabízíme komplexní služby od návrhu, přes vývoj, projekci a výrobu až po montáž, včetně servisu systémů ...

Zemní a výkopové práce. Demolice. Nákladní doprava. Prodej kameniva.

Silnoproudé, slaboproudé elektromontáže. Elektro engineering. -elektromontáže -počítačové sítě -kamerové systémy -zabezpečovací sytémy.

Práce: -stavební klempířství: -výroba, montáže klempířských produktů -montáž střešních oken -umělecké klempířství -pokrývačství -rekonstrukce střechy -pokládka střešní krytiny.

Podlahy odborně, kvalitně, rychle a levně. Příprava podkladů - opravy betonů, stěrkování, broušení ap. Pokládka podlahových krytin PVC, vinyl, linoleum, koberce, korek, plovoucí podlahy laminátové, dřevěné aj. Realizujeme průmyslové podlahy. Provádíme epoxidové nátěry a stěrky, vhodné pro garáže, sklady, dílny, potravinářství atd.

Elektroinstalace v rodinných a panelových domech a nebytových prostorách: - revize - veřejné rozvody elektroinstalace. Montáže: - hromosvody.

Malířské a natěračské práce: -dekorační omítky a štuky -tapetování -broušení a natírání parket -opravy omítek.

Stavební firma KOBRA - Jaroslav Zámorský provádí zejména výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukci staveb, zateplování fasád, rekonstrukci bytových jader, zemní a výkopové práce. Máme dva bagry 4T, 5, 4T + Bobcat, nakladač řízený smykem. Nabízíme možnost i odvozu zeminy s 1T mini bagrem / nakladačem a kontejnerovou dopravu (možnost volby mezi ...

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

- výroba z nerezu -zábradlí vč.kombinace se sklem, schodiště, konstrukce, madla, obklady, rámy, vybavení prodejen-interiéry, turnikety, zařízení pro tělesně postižené vč. vybavení do koupelen - výrobky dle architektonických a designerských návrhů - zámečnické práce -ocelové konstrukce, brány, vrata, přístřešky, ...

Společnost BLAPIC, s.r.o. je specializovaná na čištění odpadů a kanalizací. Provádíme čištění, údržby a opravy kanalizací a odpadů ve Zlínském kraji. Havarijní služby NONSTOP: -čištění kanalizací, kanalizace: -speciální frézovací technikou (odtoky umyvadel, dřezů, WC, vany, pisoárů, záchodů, záchodků, ...) -tlakovou vodou -prohlídka ...

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topo, topenářské -plynoinstalace -rekonstrukce koupelen. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -spojovací materiál.

Zemní a výkopové práce - výkopy kanalizací, vodovodních a plynových přípojek, čističek - výkopy základů pro rodinné domy - terénní úpravy, nakládka zeminy, sutí a materiálu.

Malířství, natěračství. Tapetování.

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Dodávka, montáže, servis, velkoobchod, prodej: -ústřední vytápění -zdravotní technika -plynoinstalace -kotelny -průmyslové rozvody -vzduchotechnika -výměníkové stanice.

Elektrorozvody rodinných domů, bytových jednotek, malých a středních firem. Elektrorevize, hromosvody. Opravy mobilních telefonů a notebooků. Montáž, instalace a nastavení satelitů

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Společnost Miroslav Švub poskytuje ozvučení v interiérech i na venkovních podiích. Každý rok zajišťujeme ozvučení desítek maturitních, vysokoškolských a reprezentačních plesů, firemních i společenských večerů. Zvučíme nejen hlavní program, ale i studentské kapely, zajišťujeme aparát pro diskotéky a doprovodné programy. Poskytujeme techniku ...

Stanislav Dráňa provádí elektroinstalační, vodoinstalační i sádrokartonářské práce. Realizuji také drobné stavební práce včetně zdění, montáže obkladů a dlažeb.

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Petr Jurásek zajišťuje v regionu Zlín, Zlínský kraj odborné instalatérské práce v oboru vodo topo plyn - vodoinstalace, rozvody vody, topenářské práce a plynoinstalace. Provádíme revize a servisní služby. U zakázek se postaráme o kompletní dodávky materiálu. Zajištění projektové dokumentace Domovní instalace, instalatér: ...

Klempířství. Kominictví. Práce: - veškeré klempířské práce - rovné i šikmé střechy - veškeré kominické práce: - vložkování, revize komínů - stavba komínových systémů - čištění a kontrola spalinových cest. Provozovna, hala: - Bařinka 365, Zlín-Lužkovice.