Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Montáže: -izolace potrubních rozvodů chlazení, klimatizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -izolační potrubní pouzdra -kompletních systémů pro zateplení domů -izolační spojovací materiál.

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Prodej, zaměření, odborné položení, pokládka: - podlahoviny PVC - linoleum - pohlahoviny z korku - parkety - prkenné podlahy - dřevěné podlahové krytiny - laminátové podlahy - koberce Prodej, montáž: - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - vchodové dveře - protipožární dveře

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Stavební projekce, projektování a realizace: -stavby: -občanské, bytové, průmyslové -elektrická zařízení -specializace na tranzitní ústředny -inženýrská činnost -geodetické práce -reprografické práce -poradenství. Pobočky: - Polní 21, Velké Přílepy - Újezd 390, Újezd u Val. Klobouk.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Tesařské a pokrývačské práce. Realizace a renovace střech. Oprava a výměna střešní krytiny. Montáž střešních oken Altány, pergoly...

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Dodávka, montáž, výstavba: - foukaná, tepelná a zvuková izolace. - přírodní bazény BIOTOP - kořenové čistírny odpadních vod

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Stavební firma: - zateplování budovy - nátěry fasády - hydroizolace základů domu a střechy - sádrokartony a kazetové stropy - malby a nátěry - obklady a dlažby - dřevěné pergoly a přístřešky - schodiště - zámkové dlažby.

Komplexní tesařské a pokrývačské práce. Realizace na klíč.

Malířské a natěračské práce: - malování interiérů - bytových i nebytových prostor - malba schodišť v činžovních a bytových domech včetně zábradlí - strhávání starých tapet a lepení nových - natírání fasád rodinných domů i firem - renovace dveří a kovových zárubní - renovace ústředních topení nástřikem barvy - natírání betonových ...

Nabízíme zemní a výkopové práce. Provádíme výkopy základů a základových pásů, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů. Dále nabízíme nakládání a přemísťování zeminy a jiných materiálů, rovnání a svahování terénů, výkopové a zahrnovací práce, hloubení rýh pro inženýrské sítě, demolice objektů a jiné zemní či výkopové práce.

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Společnost Vlk - stavební Zlín-Březnice má více než 15 let praxe ve stavebnictví v oboru pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb. Realizuje inženýrské sítě, vodovodní a kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV. Dále se zaměřuje na základové desky, zpevněné plochy - chodníky, komunikace. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.