Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Práce, dodávka, montáž: -drobné stavební práce -montáž nabízeného sádrokartonu. -stříkaná pěnová izolace, tepelná izolace Velkoobchod, prodej: -stropní podhledy ROCKFON minerální, zateplovací a akustické.

Podlahářské a sádrokartonářské práce - pokládka a rekonstrukce podlahy.

Realizace rekonstrukce bytu, interiérů: - koupelny, bytová jádra, kuchyně a kompletní renovace bytů. - rekonstrukce bytu nejen v paneláku - rekonstrukce rodinného domu, přístavby - půdní vestavby podkroví - přestavby a rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelen a toalet - kuchyně na míru včetně montáže a spotřebičů - vestavěné ...

Práce, činnost: -stavební -sádrokartony -zateplování, rekonstrukce.

Práce, rekonstrukce: -obkladačská -zednická -sádrokartony -bytové jádra.

Výstavba, renovace: -bytová jádra. Rekonstrukce, práce: -koupelny -byty -sádrokartony, sádrokartonové podhledy.

Výroba: -výstavba rodinných domů, plotů a bazénů -sádrokartonářské práce -rekonstrukce bytových jader -zateplování fasád.

Montáž: -sádrokartony -minerální podhledy.

Práce, montáž: -tepelné izolace -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy, příčky -minerální podhledy

Stavební firma. Stavební práce. Výstavba: - dřevostavby, dřevostaveb - montovaných staveb z prefarikovaných dílců, montované stavby. Práce: - hydroizolační - provádění hydroizolací pro spodní stavby i střechy včetně balkonů a lodžií - sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce včetně akustických stěn, stropů a předstěny.