Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství.

Autoškola. Tesařství: - střešní práce - rekonstrukce starších staveb - dřevovýroba - dřevostavby - opravy a renovace starého nábytku.

Práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - opravy střech - pokrývání střech. Výroba: - americké okapové systémy. Půjčovna, pronájem, půjčování, montáž: - rámové stavební lešení SPRINT 0, 75.

Tesařství: - výroba a montáž krovů - rekonstrukce a výměna krovů. Pokrývačství. Klempířství. Podhledy. Práce ve výškách horolezeckou technikou.

Provádění stavebně řemeslných prací.

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba nábytku, kuchyňských linek. Stavba střech, pergol.

Tesařské práce. Zemní práce a demolice. Montáže sádrokartonů.

Střešní práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské, zednické - stavba nových střech - opravy a rekonstrukce starších střech.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Mark House Výstavba: - dřevostavby - sruby - nízkoenergetické domy. Tesařské práce.

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Montáž: - střešní okna VELUX, ROTO. Prodej, montáž: - střešní krytiny.

Výstavba dřevostaveb: - tesařství - srubové rodinné domky - zahradní domky - chaty.

Tesařské práce. Stavba: - výtahy a vrátky. Montáže, demontáže a pronájem lešení.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace: - zakládání zeleně - terénní úpravy - založení trávníků - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Práce, montáže: -střešní systémy a krytiny -ploché a šikmé střechy včetně zateplení -asfaltové pásy a fólie -střešní tašky a šablony -bitumenové vlnité desky -plechová tašková krytina. Tesařské práce Klempířské práce

Tesařské, pokrývačské práce.

Řemeslo: - stolař - tesař - parketář - podlahář. Nákladní doprava.

Tesařské prácevýroba a montáž - roubené domky - krovy - pergoly - dřevěné stavby