Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Vyrábím nábytek na míru dle přání zákazníků, především kuchyňské linky, vestavěné skříně, skříně pro podkrovní prostory, vysoké postele s úložnými prostory, dětské pokoje, komody, regály apod.

Stanislav Malina se zaměřuje na truhlářské práce a zakázkovou výrobu nábytku z masivu, kuchyní a teras.

Jsme ryze česká firma, která nabízí služby zakázkové truhlářské výroby. Vyrábíme z masivu a kulatiny. Vyrábíme veškerý nábytek včetně vestavných skříní, zahradního nábytku atd. Provádíme renovace kuchyní. Spokojený zákazník je vždy na prvním místě.

Naše firma je na trhu s nábytkem a bytovými, i nebytovými interiéry. Použité materiály, lamino, dýha, lakované dílce. Zakázková výroba nábytku a interiérů. Návrhy, poradenství.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka nového schodiště. Renovace schodišť. Podlahy, zábradlí, obložky.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

Truhlářství, stolařství, truhlářské, stolařské práce Znojmo. Stolař, dřevěné schodiště, výroba kuchyňských linek, kuchyně, vestavěné skříně, pergoly, zahradní chatky, přístřešky pro auta Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav -výroba nábytku -ploty -dveře -schodiště -zábradlí -pergoly -dětský nábytek -interiéry prodejen a kanceláří. ...

Truhlářství - zakázková výroba dle přání a požadavků zákazníka - kuchyně - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - pracovny - šatny a vestavěné skříně - dveře - vchodové i interiérové - terasy, pergoly Tvorba 3D návrhů

Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín je menší rodinná firma s více než 10ti letou praxí v oblasti podlahářství a truhlářství. Provádíme veškeré podlahářské práce - dodáme dřevěné, laminátové, vinylové podlahy, PVC, vinylové schody i koberce. V rámci truhlářství se zaměřujeme na renovace starého nábytku. Působíme v okolí Brna, Kroměříže, ...

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Zakázková výroba a montáž: - kuchyňské linky a kompletní kuchyně - interiérové dveře z masivu - dřevěné podlahy - eurookna

Petr Báča se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu zahradního nábytku, kuchyní, skříní a dalšího vybavení.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáže: -jakýkoliv nábytek na míru Návrhy v 3D, realizace: -interiéry - bytový nábytek.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Restaurování a opravy - nábytek

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: -okna -dveře -schody -kuchyně. Provádíme návrhy interiérů ve 3D programu.

Výroba a prodej výrobky ze dřeva. -květinové truhlíky -plotové dílce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -dveře a zarubně s obložkami Prodej řeziva Prodej briket.