Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba na zakázku - okna, dveře, vrata.

Dietrichsteinský dvůr Bulhary provozuje restauraci, ubytování, vinařství, vinotéku, a také stolařskou dílnu.

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Výroba, práce: -truhlářství -kuchyňská linka -vestavná skříň, skříně -postele -posuvné dveře na míru -nábytek na míru dle požadavků zákazníka -kompletní dodávku a montáž nových dveří a zárubní.

Truhlářství Létal vyrábí kuchyňské linky, nábytek do dětských pokojů, kanceláří, obýváků, vybavení restaurací a pro venkovní použití i pergoly a zahradní domky.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Stavební i nábytková truhlářská výroba. Výroba z masivu a lamina. Provádíme povrchové úpravy. Eurookna. Dílna v areálu ZD Nětčice.

Výroba: - dřevěný nábytek - dřevěné žaluzie - slunolamy - venkovní dřevěné terasy - interiérové podlahy.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská Farma -rostlinná a živočišná výroba

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Služby: -doprava -sklizňové práce -zemní práce -dodávka pohonných hmot -mytí vozidel. Výroba: -zakázková truhlářská výroba.

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Výroba, dřevovýroba: - postele - matrace - lamelové rošty - nábytek (noční stolky). Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Stavební práce, firma: - kompletní realizace staveb - zateplování, zateplení objektů - vnitřní a venkovní omítky - terénní úpravy - montáž-demontáž a nájem lešení - elektroinstalace - klempířské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - fasády - vnitřní omítky - demolice - přípravné práce - výkopové práce - natěračské, ...

Zbyněk Kršek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, kancelářského vybavení, dveří, schodů a pergol.

Stavební firma, práce: Stavba, atypické stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -rodinné domy a domky -rodinných domků a domů -dřevodomky, dřevostavby -nízkoenergetické stavby -energeticky úsporné stavby -pasivní stavby. Práce: -stavebně truhlařské konstrukce -stavebně tesařské konstrukce.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Dřevovýroba: - výroba nábytkových dřevěných kolíků.

zakázková truhlářská výroba Návrhy interiérů

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba. - dřevomodelářské práce - renovace dřevěných konstrukcí veteránů.

Jan Ujec provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu z masivních materiálů.