Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Truhlářství, stavebně-truhlářská výroba: - okna - EURO okna a dveře - interiérové dveře, vchodové dveře - schodiště.

Truhlářské práce Výroba lamino, masiv, dýha - nábytek na zakázku - sériový a atypický nábytek

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

Jiří Zatloukal se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní a na truhlářské práce.

BUILDTECHNOLOGY s.r.o. se zaměřuje na stavební a truhlářské práce.

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.

DŘEVONET-VÝROBA-ZAKÁZKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na tesařské a stolařské práce a návrhy a realizace interiérů a exteriérů ze dřeva.

Naše firma Jaroslav Špička se zaměřuje na výrobu masivních dveří a zárubní, schodů, nábytku, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a ostatních věcí dle vašeho přání. Vyrábíme a renovujeme okna a dveře. Nabízíme Vám komletní zakázkové truhlářství a výrobky i pro nejnáročnější zákazníky. Naše výrobky najdete po celé České republice a v ...

Výroba - zakázkový nábytek - kuchyně Výroba - zakázkový nábytek - kancelářský nábytek Výroba - zakázkový nábytek - koupelnový nábytek Prodej - zakázkový nábytek Výroba - zakázkový nábytek - obývací pokoje - ložnice - postele - šatny - vestavěné ...

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, ...)

Hlavní činnosti: - veškeré zednické a obkladačské práce - výstavba rodinných domů na klíč z různých stavebních systémů YTONG, POROTHERM, apod. - rekonstrukce bytových jader na klíč - rekonstrukce rodinných domů - zateplování rodinných domů Dále zajišťujeme: - instalatérské, topenářské a plynařské práce - elektrikářské práce - včetně ...

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - komody

Truhlářství, výroba: - eurookna - dveře - skříně - kuchyně

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Výroba, prodej a restaurování: - rustikální nábytek - selský nábytek

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Stolařství, výroba: - nábytek na míru.

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.