Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Stolařské a truhlářské práce.

Truhlářství, výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek. Výroba a realizace interiérů na zakázku. Provozna: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - schodiště - venkovní konstrukce.

Dřelub - zakázková výroba z lamina a masivu: - schody - dveře včetně zárubní - altány a pergoly - kuchyně - nábytek - pokládka plovoucích a dřevěných podlah - restaurování starého nábytku.

Výroba, stolařské práce: - dřevěná vrata - stavební truhlářství - dřevěná eurookna - kastlová okna - dřevěné dveře - dřevěné schody Opravy - repase oken a dveří

Kovovýroba, zámečnictví: - vrata, dveře - brány - stavebně zámečnické práce. Truhlářské práce: - výroba palubek - hoblování trámků, desek - výroba přepravních beden - výroba pergol - výroba nábytku

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek.

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Stolařství. Výroba: - okna, dveře, vrata - schodiště, zábradlí - interiéry kostelů - repliky oken a dveří - dřevěné podlahy.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Nábytkové a stavební stolařství: - nábytek na zakázku.

Stolařské a truhlářské práce.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Práce: -truhlářství -stolařství

Truhlářství. Výroba, montáž: - dřevěné schodiště.

Zakázková výroba: -nábytek. -dřevěné dveře. -stropní, stěnové obklady. -řezbářské práce zhotovené CNC frézkou.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Výroba: - nábytek - interiéry - kuchyně - atypický nábytek.