ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
JH DOVOT CZ s.r.o. se specializuje na plynařské, topenářské a instalační práce. Provádí montáže a rekonstrukce rozvodů a provozuje nákladní dopravu.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplení fasád - výstavba inženýrských sítí - pokládka zámkové dlažby, chodníky - demolice - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace: - elektromontáže - měření, regulace - slaboproudé rozvody.

Společnost Elektro Navrátil - Petr Navrátil provádí montáže, opravy a údržbu elektroinstalací. Revize elektroinstalací, elektrických spotřebičů a nářadí. Revize a kontroly pracovních strojů. Revize hromosvodů. Vytvoříme úplnou elektroinstalaci domů a bytů - od projektu až po revizní zprávu. Specializujeme se nejen na elektroinstalatérské práce, ...

Firma ing. Otakar Hubálek se sídlem v Moravské Ostravě nabízí svým zákazníkům především komplexní zednické práce potřebné k výstavbě rodinných domů a dalších stavebních bytových i nebytových objektů v okolí Ostravy. Využíváme zkušenosti našich zručných zedníků, instalatérů a elektrikářů, jako i dalších specialistů. Realizujeme zakázky na základě ...

Tepelná čerpadla, solární panely, kotle na plyn a tuhé palivo, podlahové topení, rozvody.

Zednické práce: - montáž obkladů - montáž dlažby - obklady venkovních bazénů - obklady krbů - kompletní rekonstrukce bytových jader - elektroinstalace + revize - vodařské práce - podlahářské práce - lamino, dřevo - sadrokartonářské práce - drobné zednické práce.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - instalatérské práce - zahradnické práce - výmalba

Prodej: - potrubní a rozvodné systémy - vodoinstalační materiál - instalatérské zboží - sanitární technika, vodovodní baterie. Instalatérské práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalatérské - zámečnické.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - montáž, servis plynové kotle

Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce bytových jader - montáž kotlů na plyn, kotlů na tuhá paliva.

Činnost, práce: - výstavba horkovodů a parovodů - předávací stanice - vodoinstalatérské - topenářské - zemní práce, demolice - zámečnictví - inženýrské sítě - MaR

Hodinový manžel: - truhlářské, instalatérské, elektrotechnické, dokončovací stavební práce - dopravní a jiné služby.

Odvoz odpadních vod ze žump a septiků. Tlakové čištění kanalizací. Monitoring a trasování kanalizací.

Tlakové čištění kanalizací. Vývozy žump a septiků. Monitoring, trasování kanalizací. Odvoz. odpadních vod. Sací bagr

Instalatérství: - voda. Vodoinstalatérské práce. Montáže: - topení - plyn. Sanitární instalace.

Servis, opravy: - plynospotřebiče - plynové zařízení - elektroinstalace. Topenářské, vodoinstalatérské a plynařské prace.

Voda, topení, plyn. Instalatérské, topenářské a plynařské práce. Revize - plyn. Opravy spotřebičů MORA.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...

Výstavba: - inženýrské sítě - plynovody - vodovody - horkovody - parovody - kanalizace. Montáže: - plynoinstalace - vodoinstalace - instalace horkovodních potrubí. Zemní, výkopové práce. Zámečnické výrobky a tvarovky pro vodovody. Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - zámečnické.

Rekonstrukce: - bytová jadra. Montáž: - dveře, okna, obložkové zárubně, garážová vrata, markýzy, schody, plovoucí podlahy, sprchové kouty, vany, umyvadla, koupelnový nábytek, keramické obklady, dlažba. Pokládka: - koberce, PVC, korek. Montáž: - kuchyňské linky. Instalace: - voda, plyn.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Topenářské práce Vodoinstalační práce

Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Hodinový manžel Ostrava. Služby: - instalatérské, elektrikářské, zámečnické, svářečské a malířské práce - ladění TV - pokládání podlahových krytin - řezání, štípání dřeva - odklízení sněhu - sekání trávy a další