ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Rekonstrukce, renovace koupelen na klíč. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - obkladačské - zednické. Maloobchod, prodej: - sanita, sanitární vybavení - dlažby, obklady - umyvadla, baterie - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek - radiátory, bojlery. Sídlo: - Kravaře, Vyhlídalova 341/45.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a WC - obkladačské, dlaždičské, vodoinstalatérské, elektroinstalační práce - revize elektro. Výroba - nábytek na míru. Interiéry na klíč - kanceláře, obchody.

Hodinový manžel: - montáž nábytku - výměna těsnění - čištění odpadů - nátěry oken - instalace PC.

Řemeslo: - instalatér, instalatérství: - voda, topení, plyn - plynař, topenář. Montáže rozvodu: - voda, kanalizace, topení, plyn. Bezbariérové úpravy koupelen na klíč v bytech, rodinných domech, průmyslových halách.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, byty - instalace - voda, topení, vodoinstalatérské, topenářské práce - dlažby, obklady - zateplování fasád - koupelny, rekonstrukce bytových jader.

Vodoinstalatérství. Instalatérské práce. Instalace, montáž: - voda.

Vodoinstalatérské práce, instalatér: - montáže, rekonstrukce a opravy rozvodů vody v materiálu plast, měď, pozink do Js 3“ - montáže, opravy odpadů a kanalizace v materiálu PVC, HT - dodávku, montáž a výměnu vodoměrů a příslušenství - rekonstrukce bytových jader, koupelen, WC. Topenářské práce, topenář: - dodávku, montáž ...

Renovace: - koupelny - wc - kuchyně. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy - vodoinstalace.

Práce: - podlahářské - vodoinstalatérské - topenářské. Prodej, pokládka: - podlahové krytiny.

Plyn, voda, topení. Řemeslo, práce: - plynařské - instalatérské - topenářské. Montáže, servis, opravy a revize: - vyhrazená plynová zařízení. Výměna plynových spotřebičů, kotlů, sporáků, ústředního topení a bojlerů. Zhotovení domovního plynovodu od HUP. Tlakové zkoušky . Montáže a opravy: - rozvody vody - ústřední topení.

Stavby, stavební činnost: - novostavby-rodinné domy, administrativní objekty - rekonstrukce bytů - půdní vestavby - zámkové dlažby, palisády, ploty, opěrné zdi.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Práce: - obkladačské - zednické - sádrokartonářské - malířské - elektroinstalační - instalatérské. Pokládka plovoucí podlahy.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.

Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské, instalace topení - plynařské práce.

Práce: - instalatérské - topenářské. Výroba, instalace: - tepelná čerpadla.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavby. Instalatérské práce: - voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Rekonstrukce a výstavba vody, topeni, odpadu Výměna kotlu, bojléru, rozvodu. Rekonstrukce koupelen, wc.

Dodávka, montáž: -domovní plynovody do 50kw -plynové spotřebiče. Práce: -topenářské -vodařské. Revizní zkoušky: -plynová zařízení bez omezení. Rekonstrukce: -otopné systémy v mědi, oceli a plastu.